Zweedse Fakkels en Tuinfakkels

Een fakkel is een stok die licht geeft d.m.v. vuur. De Zweedse fakkel is een houten ingezaagd houtblok. Door het aanbrengen van verticale zaagsneden krijgt de vlam een perfecte zuurstoftoevoer. Zo brandt het blok tot de grond toe op.

Vroeger dienden fakkels in het leger om rooksignalen te maken. Tegenwoordig worden tuinfakkels vaak in de tuin gebruikt om een extra sfeervolle ambiance te creëren. Bijvoorbeeld bij tuinfeesten, huwelijksfeesten, buitenevenementen, kerstvieringen, oud & nieuw-feesten, optochten, noem maar op... Op deze pagina vindt u een kleine selectie van de mogelijkheden.

Staande Tuinfakkel

Prijsklasse: € 31 - € 40
Merk: Blomus

Door de combinatie van RVS en donkerbruin hout steekt de fakkel mooi af bij de bloemen, planten en het gras in de tuin. De tuinfakkel is ideaal om cadeau te geven.

Menu Fakkel Lighthouse

Prijsklasse: € 81 - € 90
Merk: Menu

Creëer sfeer in de tuin tijdens de warme zomer avonden. De Lighthouse fakkel van Menu zorgt voor een vreugdevuur in de tuin! De olie is eenvoudig aan de bovenkant van de fakkel bij te vullen.

Meer tuinaccessoires

Naast Zweedse fakkels zijn er nog veel meer tuinaccessoires die uw tuin, balkon, patio, oprit of terras extra sfeervol maken! Wat dacht u bijvoorbeeld van mooie tuinverlichting of een mooie tuinset, terrasverwarming of een zonnewijzer?

Meer Informatie