2-Zitsbank

2-Zitsbanken

De heersende opvatting over een 2-zitsbank is dat dit een tweepersoonsbank is. Een kleine bank is inderdaad geschikt voor maximaal twee mensen, maar in een brede 2-zitsbank kan je ook gerust met zijn drieën zitten.

Het voordeel van een 2-zitsbank zit vooral in de grootte van deze bank. Het past perfect in (kleine) woonkamers, maar zijn ook ideaal voor studentenkamers, kantoorruimtes, slaapkamers en lobby's. 2-Zitsbanken geven vaak een knus gevoel en zitten even comfortabel als de grotere uitvoeringen. Wil je toch ruimer zitten? Kies dan voor een 3-zitsbank.

Materialen en kleuren 2-Zitsbanken

2-Zitsbanken zijn leverbaar in allerlei soorten stijlen, materialen en kleuren. Klassiek, strak, landelijk, statig, laag, hoog, ruw, glad, stof, leer, ongeveer alles is mogelijk. Bij het uitzoeken van een 2-zitsbank is het vooral belangrijk dat u het design mooi vindt, de bank lekker vindt zitten en dat het past in de woonkamer. Let in de winkel niet op de kleur of bekleding. Dit is meestal altijd aan te passen aan uw smaak.


Aanbiedingen 2-zits bank


Durlet Manila Stof
Deze leuke 2-zits bank is voorzien van een hoog metalen onderstel waardoor het model heel licht oogt. De Manila sofa van Durlet is in vele stoffen verkrijgbaar. Een mooie toevoeging aan ieder interieur!
Klik hier voor meer informatie »Gerelateerde informatie
- Meer Informatie Soorten Banken »
- Meer Informatie 3-zitsbanken »
- Meer Aanbiedingen Design Banken »
- Meer Aanbiedingen Hoekbanken »
- Meer Aanbiedingen Loungebanken »
- Informatie bank schoonmaken »

Banken | 2-Zitsbank | Tweezitter | Aanbiedingen | Voorbeelden | Informatie