3-Zitsbank

3-Zitsbanken

Een 3-zitsbank heeft zijn naam ontleend aan het gegeven dat het zitplekken heeft voor een drietal personen. In dergelijke banken kunt u comfortabel en ruim zitten met z'n drieën, maar is ook zeker ideaal voor stellen die meer zitruimte wensen.

2-Zitsbank of 3-zitsbank?

De benaming van 2-zitsbanken en 3-zitsbanken dient enkel als indicatie. De werkelijke maten zijn veel belangrijker bij het kopen van een bank. Door de focus te leggen op de keus tussen een 2- of 3-zitsbank, komt u vaak met ofwel een te grote ofwel een te kleine bank thuis. Kijk juist altijd naar de maten van de bank en of dit past in de kamer. Op deze manier komt u wel met de juiste bank thuis!


Aanbiedingen van 3-zitsbanken


3-zits bank Designonstock Aikon
Deze moderne 3-zits bank zorgt voor de optimale combi tussen design en comfort. De stalen pootjes zorgen voor een modern effect aan de bank. De uitstraling is aan te passen aan uw interieur, want de bank is in meer dan 10 kleuren en stoffen leverbaar.
Meer informatie en aanbieding »

Zuiver Dragon RIB
Deze leuke, trendy en moderne bank is voorzien van een afneembare hoes van ribstof. De bank is verkrijgbaar in frisse kleuren zoals oranje of blauw, maar ook in neutraal zwart. Een aanvulling op ieder interieur.
Meer informatie en aanbieding »Meer banken

Bent u op zoek naar meer mooie banken? Laat u inspireren door de vele mooie aanbiedingen in online webshops voordat u een definitieve keuze maakt. Bekijk onderstaande aanbieders en laat u inspireren...

Gerelateerde informatie
- Informatie bank reinigen »
- Meer Informatie Soorten Banken »
- Meer Informatie 2-zitsbanken »
- Meer Aanbiedingen Design Banken »
- Meer Aanbiedingen Hoekbanken »
- Meer Aanbiedingen Loungebanken »
- Leolux Julita Design Bank »

Banken | 3-zitsbank | Driezitter | Aanbiedingen | Voorbeelden | Informatie