Acapulco Stoel Aanbieding Prijs VoorbeeldenWat is een Acapulco Stoel?

De tropische naam doet het al vermoeden. Een stoel om lekker in te relaxen tijdens een warme vakantiedag, of een heel drukke werkdag! En dat kan zeker in deze Acapulco Chair. Deze Mexicaanse designklassieker is vernoemd naar de badplaats Acapulco, waar grootheden als John Wayne, Elvis en de Kennedys genoten van hun uitzicht vanaf deze loungestoel.

Verschillende uitvoeringen van de Acapulco Chair

De Acapulco stoel werd al in de jaren vijftig door Mexicaanse designers geproduceerd, dit resulteerde in handgemaakte stoelen die nog steeds gezien worden als echte musthaves. De Acapulco stoel is gemaakt van gelakt staal en kleurrijk draad. Dit kleurrijke draad is in vele varianten te krijgen. Het is net wat goed bij uw eigen interieur past! Gaat u voor simpel maar strak wit of zwart, of kiest u een knalkleur zodat de stoel een echte eyecatcher wordt? In huis of in de tuin, dat kiest u zelf!

Gebruik van de Acapulco Stoel

De Acapulco stoel is de ideale stoel voor de kleine woonkamer of de slaapkamer. De stoel neemt weinig ruimte in beslag, je kunt er mooi doorheen kijken en zit comfortabel. Ook is de stoel prima te gebruiken als balkonstoel. Zelfs op een klein balkon past de Acapulco Chair prima. Wel moet je er rekening mee houden dat de weersbestendigheid niet optimaal is. Dus je kunt de stoel beter niet in weer en wind buiten laten staan.

Acapulco Stoel Aanbieiding Prijs en Kleuren

- Gezien bij: vtwonen
- Merk: La Chaise Longue
- Type: Acapulco Chair
- Afmetingen: H51 x Ø50 cm.
- Materiaal: stalen frame, kunststof draden
- Kleuren: blauw, grijs, rood, taupe, turquoise, wit, zwart
- Prijsklasse: € 90 - € 110
...Acapulco Stoel Aanbieding Meer Informatie en Bestelmogelijkheden >

Zoekwoorden: Acapulco Stoel | Aanbieding | Informatie | Kleuren | Kopen | Prijs | Voorbeelden
___________________________________________________________________________________________________________