Hoogglans meubels

Het stralende middelpunt

Een hoogglans meubel is chique, strak en modern, maar past niet in elk interieur. In een interieur met landelijke meubelen is een hoogglans meubel niet geschikt. In een strak, modern of retro stijl zijn hoogglans meubelen zeer geschikt en een pareltje voor uw interieur!

Lak, folie of kunststof hoogglans?

Wanneer u zich durft te wagen aan hoogglans meubelen, bedenk dan ook de gewenste hoogglans van het meubel.

Optie 1 - Lak Hoogglans Wanneer u kiest voor lak, dan heeft u de optie tussen meerdere soorten lak. U kunt dit zelf doen of door een fabrikant. Het voordeel van lak is dat alle hoeken en gaten in hoogglans uitgevoerd kunnen worden. Ook is dit de optie, die het minst gevoelig is voor vocht en verkleuringen.

Optie 2 - Folie Hoogglans Bij deze meubelen wordt een folie aangebracht op het materiaal. Als u goed kijkt, kunt u aan de zijkanten de folie zien. De folie wordt vaak niet geheel rondom het meubel aangebracht. Folie blijft daarbij relatief gevoelig voor vocht en lichtverkleuring. Het heeft daardoor een lager prijskaartje dan lak.

Optie 3 - Kunststof Hoogglans De goedkoopste optie is kunststof. Bij dit materiaal worden de kopse kanten vaak afgeplakt en is minder glanzend dan lak en folie.

Aanbiedingen van hoogglans meubels

Hoogglans meubels zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Op zoek naar een hoogglans meubel. Klik dan op onderstaande link voor een overzicht.


Zie ook:

- Hoogglans eetkamertafel »
- Hoogglans kapstok »
- Hoogglans tv-meubel »
- Hoogglans verf »

Meubels | Hoogglans | Aanbieding | Informatie