Kast opknappen - Ideeën Tips en Voorbeelden


Hoe kun je een kast opknappen? Originele Ideeën Tips en Voorbeelden

Je hebt een oude kast en bent er wel een beetje op uitgekeken. Of hebt een kast nodig en wil een bijzondere en opvallende kast. Liefst eentje die je nergens anders ziet en ook nog goedkoop is. Het lijkt een uitdaging. Maar gelukkig zijn er heel wat verschillende manieren om een kast op te knappen. Op deze pagina heeft de redactie een aantal ideeën, tips en voorbeelden verzameld. De links op de pagina verwijzen naar nog uitgebreide informatie over het onderwerp.

Kast Behangen. Vrolijk, goedkoop en niet veel werk

Als je een kast gaat opknappen, geeft het een leuk effect als je een gedeelte van de kast behangt. Bijvoorbeeld een open gedeelte met planken. Of juist het deel dat achter de deurtjes zit zodat er een verrassing is als de kast wordt opengemaakt. Een ander leuk idee is om de achterwant van een vitrinekast te behangen.
...kast behangen - advies en voorbeelden >

Maak van je oude kast een unieke vintage kast!

Hiervoor is wel wat durf nodig. Maar als je een oude kast hebt dan kun je deze zo schilderen dat de verf niet geheel dekt. Zorg ervoor dat het hout van de kast doorschemert. Hierdoor krijgt de kast een enigszins verweerd uiterlijk. Breng er bijzonder meubelbeslag op aan. Op deze manier krijg je een unieke en opvallende vintage kast waarvan er geen tweede is!

Kast beplakken met tafelzeil

Net als behang is tafelzeil in veel vrolijke kleuren en dessins te koop. Andere voordelen van tafelzeil zijn dat het goedkoop is en een mooie bescherming bied voor de kast. Tafelzeil is eenvoudig schoon te maken. Ook kun je lelijke beschadigingen aan de kast ermee wegwerken. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om de gehele kast met tafelzeil te beplakken. Maar een subtielere oplossing is om dit slechts gedeeltelijk te doen of zelfs te beperken tot de binnenkant zodat je een soort van verrassing krijgt als je de kast opendoet.
...tafelzeil- voorbeelden en aanbiedingen >


Oude Commode Opknappen

Een commode kan vrij prijzig zijn als je hem nieuw koopt. Maar je kunt er ook voor kiezen om een oude commode op te knappen. Er zijn heel wat leuke dingen met een oude commode te doen. De redactie heeft originele ideeën en voorbeelden verzameld en geeft tips over hoe je een oude ladekast op een goedkope manier een totaal ander aanzien kunt geven.
...commode opknappen - ideeën en voorbeelden >

Gerelateerde Informatie:
> Keukenkastjes Opknappen Advies Ideeën Tips >

Trefwoorden: Kast Opknappen | Advies | Ideeën | Informatie | Tips | Voorbeelden
________________________________________________________________________________________________