Poef Kopen Aanbiedingen Ideeën Tips Voorbeelden


Wat is een poef? Poef kopen aanbieding ideeën en voorbeelden

Een poef is te vergelijken met een groot en stevig kussen en functioneert meestal als. Naast de functie als voetensteun of voetenbankje, is de poef ook leuk als bijzettafeltje, extra zitplek of puur ter decoratie. Qua uiterlijk is de poef rond zonder leuningen of pootjes en is gemaakt van zacht materiaal. In tegenstelling tot populair gebruik is een poef niet hetzelfde als een hocker. Een hocker is een vierkant meubel zonder leuningen en met pootjes. Dit zijn echter de enige verschillen tussen een poef en een hocker.

Verschillende soorten poefs

De poef komt oorspronkelijk uit het Midden Oosten en dit is zeker te zien. De ronde vorm en het zachte materiaal maakt van de poef bijna een zitkussen, waaraan men een waterpijp rookt. Door gebruik van materialen als leder en strakke effen stoffen kan de poef ook prima een moderne look hebben. Tegenwoordig zijn er eveneens vierkante poefs op de markt die gebruikt worden als een soort kruk. Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Of je nu iets moderns zoekt of authentieks, voor elke smaak en stijl kun je kiezen uit verschillende soorten poefs waardoor je absoluut de perfecte poef zult vinden om te kopen.

Poef Kopen Aanbiedingen Voorbeelden en Tips

Bent je op zoek naar een goedkope of design poef of hocker? Hieronder vind je een selectie van aanbiedingen, modellen en soorten poefs...aanbiedingen overzicht poefs >

Fatboy Point Poef

Een van de bekende modellen van de poef is de Fatboy Point Poef. je kunt deze poef al bijna een meubelklassieker noemen. En nog steeds is deze poef zeer populair. Bijzonder is ook de collectie modellen met stonewashed stoffering die deze poef een zeer bijzonder uiterlijk geven. De Fatboy Point Poef is in zo'n twintig verschillende modellen te kopen.
- Merk Fatboy Point Poef
- Prijs: € 65 - € 80
...meer informatie en aanbiedingen >

Roze Poef Mex

- Merk: Lebel
- Model: Mex
- Soort: Roze Poef met Sterren
- Afmetingen: H 40 x B 40 x D 40 cm.
- Materiaal: Polyester
- Prijs: € 10 - € 15
...meer informatie en aanbieding >

Patchwork Poef Janneke

- Model: Janneke
- Soort: Patchwork Poef
- Afmetingen: Ø 45 x H 30 cm.
- Materiaal: Katoen
- Kleur: roze en lichtblauw
- Prijs: € 30 - € 40
...meer informatie en aanbieding >

Gerelateerde Onderwerpen
- Multifunctionele Hocker Informatie en Aanbiedingen »
- Design Kruk Informatie en Aanbieding »
- Zitelement Informatie en Aanbiedingen »
- Poefs Informatie en Aanbiedingen »
- Zitzakken Informatie en Aanbiedingen »

Zoekwoorden: Poef Kopen | Aanbieding | Ideeën | Modellen | Prijs | Voorbeelden
___________________________________________________________________________________________________________