Retro Fauteuil


Retro fauteuils voor elk interieur!

Of u nu een modern, romantisch, landelijk of industrieel woonstijl heeft, u kunt altijd een retro fauteuil vinden die bij uw interieur past. De ronde vormen staan super in een industriële woonkamer, de ribstoffen zijn leuk voor in een landelijke slaapkamer en de kleurtinten doen een moderne kamer opfleuren!

Retro fauteuils in verschillende kleuren en vormen

Retro fauteuils kenmerken zich door de kleursamenstelling en vormgeving. Over het algemeen worden ronde vormen gebruikt in het design en schuine lijnen. Ook ziet u vaak dunne schuine pootjes, stoffen bekleding en houten materialen. Qua kleur ziet u opvallende, kleurrijke patronen met daarin grote vormen. Oranje en mosterdgeel zijn daarbij echte retro kleuren.

Om u een beetje een idee te geven wat een retro fauteuil nu precies is en wat er allemaal te koop is, vindt u onderstaand een kleine selectie van retro fauteuils.

Fauteuil Retro Swing
Deze retro fauteuil heeft een comfortabele zitting die licht veert. De fauteuil is bekleed met een zachte ribstof en kan dankzij het klassieke zwart elk interieur een modern en retro randje geven.
Meer informatie over deze retro fauteuil »


Aanbiedingen van retro fauteuils

Op zoek naar een retro fauteuil, maar geen idee waar u moet zoeken? Meer inspiratie en aanbiedingen van retro fauteuils vindt u online bij onze partnerbedrijven ...

Gerelateerde pagina's:
- Design Fauteuils »
- Retro banken »
- Retro behang »
- Retro kasten »
- Retro kindermeubels »
- Retro stoelen »
- Retro tafels »
- Retro woonstijl »

Retro Fauteuil | Aanbiedingen | Informatie | Voorbeelden