Steigerhout Kast Voorbeelden Ideeën Tips Aanbiedingen


Een kast van steigerhout

Een steigerhout kastwordt gemaakt van oude steigerhoutplanken. De kasten kunnen, door gebruik te maken van grote ijzeren scharnieren, een oude maar toch romantische uitstraling hebben. Ondanks dat de twee begrippen oud en romantisch vaak niet geassocieerd worden met modern zijn steigerhout meubelsjuist heel erg trendy op dit moment. Door diverse stijlen te combineren met een steigerhout kasten andere meubels van steigerhoutcreëert u een eigentijdse inrichting.

Steigerhout Kast Voorbeelden


Steigerhout Kledingkast
Deze steigerhouten kast kunt u bijvoorbeeld als kledingkast gebruiken. De kast is beschikbaar in verschillende afmetingen. Zoekt u een ander soort kast zoals een buffetkast? Geen probleem. RestyleXL.nl maakt de steigerhouten kast voor u op maat!

Kast Steigerhout Whitewash
Deze kast heeft een robuust en geleefd uiterlijk door de mooie afwerking in whitewash of greywash. De kast staat prachtig in een landelijk of industrieel interieur. Gecombineerd met moderne elementen komt deze kast helemaal tot zijn recht!


ADVIES: Hoe kun je steigerhout goed schoonmaken?

Het is belangrijk dat je steigerhout goed schoonmaakt en regelmatig onderhoud pleegt ter bescherming en voor het behoud van de lange levensduur van het hout. En er is een aantal zaken waarmee je rekening moet houden bij het...steigerhout schoonmaken >

Meer Steigerhout Meubels

Steigerhout is een mooi materiaal om ook andere meubels dan een kast mee te maken. Denk maar eens aan een tafel of tuintafel van steigerhout, een loungebank of een bed van steigerhout. Origineel is ook om steigerhout in de badkamer te verwerken of een keuken met steigerhout te verfraaien.
- Steigerhout Badkamermeubel
- Steigerhout Bed
- Steigerhout Meubels
- Steigerhout Tafel

Steigerhout Kast Voorbeelden Ideeën Tips Aanbiedingen
___________________________________________________________________________________________________________