Garderobekast

Een garderobekast: waarom?

Bent u opgestapelde jassen op te weinig kapstokhaakjes in de hal zat? Neem dan een garderobekast i.p.v. een kapstok. Hierin bergt u de jassen, vesten, sjaals, handschoenen en schoenen gemakkelijk en overzichtelijk op.

Garderobekast: ook voor kleding

In een garderobekast kunt u ook op een overzichtelijke manier uw kleding opbergen. Een garderobekast is vaak ruimer dan een gewone kledingkast en is de blikvanger van uw slaapkamer of kledingkamer.

Verschillende garderobekasten

Garderobekasten zijn in verschillende maten, kleuren en materialen verkrijgbaar. Omdat een kast voldoende ruimte moet bieden, kunt u uit diverse breedtes kiezen. Daarnaast kan de opbouw van garderobekasten ook verschillend zijn. Vaak kunt u kiezen uit diverse uitvoeringen, zoals draai-, zweef- of schuifdeurkasten. Schuifdeurkasten zijn er van vele merken, zoals StoreMax. Ook is het mogelijk om extra legplanken te bestellen die nog meer opbergmogelijkheden bieden.


Garderobekast op Maat

Wilt u de ruimte in huis zo goed mogelijk benutten? Een kast op maat kunt u geheel aanpassen aan een ruimte. Zo kunt u ook in de kleinste hoekjes een kast plaatsen voor net dat beetje extra opbergruimte. Een kast op maat is in vele varianten te krijgen. Met schuifdeur, met schuin dak, met stijldeur... De mogelijkheden zijn eindeloos.Aanbiedingen Garderobekast en Ladeblokken

Bent u op zoek naar een mooie garderobekast? Vaak kunt u deze aanpassen aan uw eigen wensen. Hieronder vindt u enkele bedrijven die garderobekasten (op maat) leveren.


Gerelateerde informatie:
- Garderobekast opruimen »
- Kledingkast »
- Kledingkast op Maat »
- Inloopkast »
- Inloopkast Maken »

Garderobekast | Kasten | Aanbiedingen | Informatie | Voorbeelden