Hay Deense design meubels modellen en designers

Hay Deense design meubels: Stijlvol en herkenbaar

Hay Deense design meubels modellen en designers. Mooi en stijlvol Scandinavisch design uit Denemarken dat is wat het relatief jonge meubelmerk uit Denemarken kenmerkt en karakteriseert. Geinspireerd door de stijlvolle en beroemde Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw is Hay in 2002 van start gegaan en in 15 jaar tijd uitgegroeid tot een herkenbaar merk met een ruime collectie meubels, woondecoratie en andere design artikelen. Belangrijk voor Hay is om mooie design meubels te maken die duurzaam worden geproduceerd en ondanks zeer goed betaalbaar zijn. De speelse, maar desondanks functionele en comfortabele designmeubels hebben ervoor gezorgd dat Hay al in korte tijd een geliefd Scandinavisch woonmerk is geworden dat al meerdere malen gerenommeerde prijzen heeft gewonnen.

Hay werkt met bekende designers en meubelontwerpers

Verschillende gerenommeerde en bekende designers en meubelontwerpers hebben inmiddels voor Hay gewekt. Om een paar voorbeelden te geven, de uit Denemarken afkomstige Thomas Bentzen is vooral bekend door zijn eerlijke en functionele manier van ontwerpen en dat zie je terug in de meubels die hij voor Hay heeft ontworpen. Het vermaarde Nederlandse duo Scholten & Baijings uit Amsterdam ontwierp een fraaie collectie vloerkleden, karpetten en dekbedovertrekken. De Deense meubelontwerper en designer Hee Welling moet zeker ook genoemd worden. Hij is verantwoordelijk voor veel van de meubels en woonaccessoires die het meubelmerk Hay in korte tijd geliefd heeft gemaakt.

Hay design meubels kopen

Je kunt Hay Deense design meubels natuurlijk in een aantal meubelwinkels kopen. En ook online zijn er webshops met een ruimde collectie Hay modellen.

- Hay design bij Flinders >

Hay Design Meubels Modellen en Voorbeelden

Sommige van de modellen die op de markt zijn gebracht door Hay kun je al gerust een moderne designklassieker noemen ondanks het feit dat de ontwerpen van de meubels vaak slechts een paar jaar oud zijn. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden van de bekende Hay design meubels opgenomen.

About a Chair 22

- Ontworpen door: Hee Welling
- Soort meubel: bureaustoel, eetkamerstoel
- Model: About a Chair AA22
- Kleuren: circa 15 verschillende kleuren
- Afmetingen: B59 x D52 x H79 cm., zithoogte: 46 cm.
- Prijs: € 225 - € 250

Hay Paper Carpet Peach Skin

- Ontworpen door: Scholten & Baijings
- Soort: karpet
- Model: Paper Carpet Peach Skin
- Materiaal: 100% papier
- Afmetingen: B80 x L100 cm.
- Prijs: € 100 - € 150

Hay Hee Lounge loungestoel

- Ontworpen door: Hee Welling
- Soort meubel: bureaustoel, eetkamerstoel
- Model: Hee Lounge
- Kleuren: circa 6 verschillende kleuren
- Afmetingen: B73 x D65 x H68 cm., zithoogte: 37 cm.
- Prijs: € 200 - € 225

Bijpassende Informatie en Aanbiedingen

- Designmeubels bij Flinders >
- Design Fauteuils Voorbeelden
- Design Aanbiedingen Overzicht

Zoekwoorden: Hay Deense Design Meubels Modellen Designers Ontwerpers Aanbiedingen
________________________________________________________________________________________________