House of Mayflower

Wie zijn we? Wat doen we?

House of Mayflower is een woonwinkel met een geheel eigen huisstijl. De showroom is 2000 m² groot en is ruim van opzet. Sfeer, comfort, gezelligheid, maar ook rust en ruimte staan centraal in onze showroom. House of Mayflower is een jong bedrijf met een bekwaam en enthousiast team dat garant staat voor service en kwaliteit.

Wat doen wij?

Wij verkopen voornamelijk eikenhouten meubelen uit onze eigen By House collectie. Unieke modellen waarbij maatwerk altijd mogelijk is. Onze kasten en tafels kunnen in vele afwerkingen geleverd worden. De collectie zitmeubelen is zeer uitgebreid. Met banken van o.a. Coming lifestyle en de by House collectie tonen we een brede diversiteit aan zitcomfort, stijl en opstellingen. Kom gerust eens proefzitten, ons team staat voor u klaar. Om uw inrichting compleet te maken verkopen wij vele soorten lampen, vloerkleden en woonaccessoires. De woonaccessoires zijn ook te bestellen via onze webshop. Ook het intekenen van het interieur op een plattegrond is mogelijk. Kom hiervoor langs en vraag naar de voorwaarden.Waarom aandacht besteden aan onze woonwinkel ?

Omdat wij anders zijn dan de gemiddelde meubelzaak. Het enthousiasme van ons team, de uitstraling van de showroom en het succes van onze formule heeft ervoor gezorgd dat House of Mayflower inmiddels een begrip aan het worden is in geheel Nederland. Een tevreden klant is waar wij naar streven.

Wilt U meer weten !

Dan raden wij U aan om onze woonwinkel eens met een bezoekje te vereren, zodat U weet waar wij voor staan. Of bezoek onze website voor nog meer woonispiratie.House of Mayflower

Industriestraat 6
Bedrijventerrein “de Zandhorst”
Heerhugowaard
Tel: 072-5713085
www.houseofmayflower.nl

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m donderdag: 10.00-17.30 uur
Vrijdag: 10.00-21.00 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur

Behorend tot de Beste Woonwinkels volgens ariadne at Home