Interieurstickers


Waarom Interieurstickers

Op een eenvoudige en originele manier geef je een geheel andere uitstraling aan iedere denkbare plek in huis. Een make-over voor de woonkamer, een rustpuntje in de slaapkamer, een blikvanger in de keuken, een lief persoonlijk tintje in de babykamer of een metamorfose voor de kinderkamer. Het is in een handomdraai voor elkaar en verbaas je daarna over het prachtige resultaat. Dát maakt stickers plakken zo leuk!

Het voordeel van Interieurstickers

De stickers zijn te gebruiken op elke vlakke en gladde ondergrond en kunnen zo vanaf de rugfolie op het oppervlak worden aangebracht. En moet de sticker worden aangebracht via een overbrengfolie, dan wordt een duidelijke plakinstructie meegeleverd. Het kan niet missen! Ook letterstickers zijn in vele varianten te verkrijgen.

Eigen tekst als interieursticker

Naast de standaard interieurstickers kunt u ook kiezen voor een betekenisvolle tekst op de muur. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooi dromerig gedicht boven je bed, zoals dit mooie Life is short gedicht:

Life is short
Break the rules
Forgive quickly
Kiss slowly
Love truly
Laugh uncontrollably
and never regret anything that made you smile

U kunt de grootte, de kleur en het lettertype helemaal zelf bepalen! Kijk voor meer informatie en aanbiedingen hier vinden »Gerelateerde pagina's:
- Muurstickers Overzicht
- Muurstickers Eigen Tekst
- Raamstickers

Interieurstickers| Aanbiedingen | Voorbeelden | Informatie