KaptafelEen kaptafel is mooi en praktisch

Een kaptafel is een sierlijk en praktisch meubel. Omdat een kaptafel vaak een grote spiegel heeft, is het de ideale plek om uzelf eens lekker op te tutten. Uw make-up en potjes kunt u kwijt op het werkblad of in de lades van de kaptafel. Deze lades kunnen ook gebruikt worden om persoonlijke spulletjes in op te bergen.

Verschillende soorten kaptafels

De meeste kaptafel zijn voor iedere leeftijd geschikt: jong en oud. Vaak bepaalt de kleur een groot deel van de uitstraling van de kaptafel. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het meubelstuk roze te schilderen. Op deze manier krijgt het de ideale uitstraling voor een meidenkamer. Wit- of natureltinten zijn vaak geschikt voor volwassenen.

TIP! - Kaptafel veilig neerzetten

Kaptafels zijn vaak eenvoudig zelf in elkaar te zetten. Hierbij is het verstandig om het meubel tegen de muur te plaatsen en eventueel met een muuranker vast te zetten. Op deze manier kan de kaptafel niet zomaar omvallen als een kind aan het meubel hangt of erin klautert.

Aanbiedingen van kaptafels

Kaptafels zijn in vele soorten en kleuren verkrijgbaar. Om u op weg te helpen heeft de redactiehier een aantal leuke aanbiedingen van kaptafels voor u geselecteerd. Dit is echter slechts een kleine selectie. Laat u verder inspireren via onderstaande link(s) en koop een kaptafel direct online ...Gerelateerde Informatie
- Tafels voor in huis Meer Informatie »
- Bijzettafel Meer Informatie »

Kaptafels | Informatie | Ideeën | Inspiratie | Voorbeelden