HangmatTrendy hangmatten

Hangmatten werden in het verleden op zeilschepen en ook nu nog door zeilers gebruikt. Door de ophanging nemen de hangmatten minder ruimte in en vangen ze de bewegingen van het schip op.

Tegenwoordig kunt u met een hangmat heerlijk ontspannen daar waar u wilt! Ideaal voor siëstas in de tuin, tussen twee (palm)bomen in de vakantie, deinend op een zacht briesje of gewoon lekker binnenshuis. Ophangen en relaxen maar!

Een hangmat op vakantie

Lekker een middagdutje doen of even lekker zonnen in een hangmat tussen de palmbomen. Neem hem mee op vakantie, naar de camping etc. Lekker liggen en onstpannen! Een hangmat is compact en draagbaar, hierdoor rolt u het eenvoudig op en stopt u het gewoon in uw tas. U hoeft de hangmat enkel nog tervoorschijn te halen en u kunt heerlijk relaxen in de zon.

Aanbiedingen van Hangmatten

Naast de traditionele gehaakte hangmatten, vindt u nog vele andere mogelijkheden. Van stoffen hangmatten met kleurrijke patronen tot strakke hangmatten van nylon, de keuze is groot. En wat dacht u er bijvoorbeeld van om een bijpassend standaard aan te schaffen? Dan kunt u ook heerlijk binnen genieten op een hangmat waar u maar wilt. Ook ideaal als u geen bomen in de tuin heeft.

Om u alvast op weg te helpen, heeft Woonwebsite een selectie gemaakt van leuke en bijzondere aanbiedingen van hangmatten. Deze aanbiedingen vindt u hier »

Hangmat | Aanbiedingen | Informatie