Design Tafels - Aanbiedingen en Voorbeelden

Wat precies een design tafel is, dat is niet eens zo gemakkelijk te omschrijven. Over het algemeen kun je stellen dat het tafels zijn waaraan in het ontwerp speciale aandacht is besteed. Maar ook dat zegt niet zoveel. Meestal kenmerken design tafels zich door een vrij strak en modern ontwerp. Maar ook tafels die minder strak zijn vormgegeven maar een bijzonder uiterlijk hebben en bedacht zijn door een bekende designer vallen onder deze categorie. Op deze pagina vind je een selectie van design tafels, gemaakt door de redactie. De meeste van deze tafels zijn te koop in webshops en woonwinkels.

Design Tafel Hide and Seek

Prijsklasse: € 1 - € 100
Afmetingen: 46 x Ø 50 cm
Gezien bij: Meubilex

Een speelse bijzettafel in een trendy kleur. Je kunt gemakkelijk kleine spullen opbergen in het tafelblad. Verkrijgbaar in 4 kleuren.

Design Tafel Sines

Prijsklasse: € 201 - € 300
Afmetingen: 58 x 38 x 38 cm
Gezien bij: Beliani

Deze design tafel op wieltjes is ideaal als bijzettafeltje. Ook leuk: in het tafelblad zit een praktische schuiflade!

Eettafel Adam rechthoekig

Prijsklasse: € 751 - € 1.000
Afmeting: Diverse maten

Deze eettafel heeft een ultramoderne look door de combinatie van RVS, metaal en walnootfineer. De tafel is voorzien van een verlengstuk.

Meer Design

Houd je van unieke design stukken in je interieur? Op Allesoverhuisentuin.nl kun je veel informatie vinden over het inrichten van je badkamer, woonkamer of keuken met designmeubelen.

Meer Informatie