Kunststof Design Bank - Informatie

Met de verbetering van de kwaliteit van kunststof worden er steeds meer kunststof design banken op de markt gebracht. Het grootste voordeel van een kunststof design bank is uiteraard het gemakkelijke onderhoud. Wel moet hierbij aangetekend worden dat om prettig te kunnen zitten en het comfort te verhogen, vaak kussens gebruikt worden die wat kwetsbaarder en bevattelijker zijn. Een ander voordeel van kunststof is dat dit de ontwerper gelegenheid biedt om bijzondere vormen te maken. Veel van de kunststof design banken kun je zowel binnenshuis als in de tuin of op het balkon gebruiken.

Kunststof Banken - Voorbeelden en Tips

In onderstaand overzicht vind je een selectie van kunststof design banken. Alhoewel er in eerste instantie is gekeken naar de toepassing van de kunststof design bank binnenshuis, kunnen veel modellen ook in de tuin of op het balkon gebruikt worden.

Bubble Bank van Kartell

Gezien bij: Eyoba
Merk: Kartell
Type: Gele Bubble Bank
Ontwerp: Philippe Starck
Afmetingen: B195 x D77 x H80 cm
Zithoogte: 45 cm.
Materiaal: Kunststof
Prijsklasse: € 500 - € 750

De Bubble Bank is ontworpen door de beroemde Franse ontwerper Philippe Starck en wordt op de markt gebracht door het vermaarde Italiaanse designmerk Kartell. Bij de kunststof bank die zowel binnenshuis als buitenshuis te gebruiken is, zijn bijpassende kussens leverbaar. Ook is er een Bubble stoel te koop. Leverbaar in verschillende andere kleuren

Slide Rap

Gezien bij: Eyoba
Merk: Slide
Type: Bank Rap
Ontwerp: Karim Rashid
Afmetingen: B170 x D84 cm.
Zithoogte: 35 cm.
Toepassing: Binnen en buiten
Prijsklasse: € 750 - € 1.000

Het bijzondere Italiaanse designmerk Slide heeft deze kunststof design bank op de markt gebracht. Het ontwerp is van Karim Rashid. De Slide Rap bank is in een zevental kleuren leverbaar. Een leren zitkussen om het comfort te verhogen is apart leverbaar.

Driade Grande Plié

Gezien bij: Musthaves
Merk: Driade
Type: Bank Grande Plié
Ontwerp: Ludovica & Roberto Palomba
Afmetingen: B242 x D145 x H82 cm.
Zithoogte: 40cm.
Toepassing: Binnen en buiten
Prijsklasse: € 1.750 - € 2.000

De Grande Plié is een goed voorbeeld van een bijzondere kunststof design bank ontworpen met vloeiende lijnen, wat bijna niet is uit te voeren met ander materiaal dan kunststof.

Bank Slide Rap
Meer Informatie