Vakkenkast - Ideeën Tips en Voorbeelden

In een vakkenkast kun je op een overzichtelijke en gemakkelijke manier je spullen opbergen en neerzetten. Daarnaast heeft een mooie vakkenkast ook een decoratieve waarde in het interieur. Natuurlijk zijn vakkenkasten prima als wandkast te gebruiken. Maar in veel gevallen kun je deze kasten ook als roomdivider en scheidingswand gebruiken. Een andere mooie oplossing is de vakkenkast die is opgebouwd uit losse elementen, ook wel stapelkast genoemd, en die je zo groot kunt maken als je zelf wenst. Ben je van plan een nieuwe vakkenkast te kopen? Op deze pagina vind je een selectie van de ideeën en mogelijkheden van vakkenkasten...

Vakkenkast Kopen - Voorbeelden

Woood Stapelkast Tetris

Merk: Woood
Type: Stapelkast Tetris
Prijsklasse: ca. € 50 per element
Afmeting: 54(h) x 27(d) x 80(l) per element

De stapelkast Tetris is gemaakt van wit geborsteld grenen hout en heeft een licht zichtbare houtstructuur wat een natuurlijke uitstraling geeft. De kast is ook in een eiken uitvoering leverbaar.

Vakkenkast IKEA Kallax

Gezien bij: IKEA
Type: Vakkenkast Kallax
Afmetingen: H147 x B147 x D39 cm
Prijsklasse: € 75 - € 100

Een zeer populaire vakkenkast is de Kallax van IKEA. Leverbaar in drie verschillende kleuren. Voordeel van deze vakkenkast is dat er ook losse elementen van andere afmetingen verkrijgbaar zijn.

Vakkenkast Index

Gezien bij: Goossens Wonen
Type: Boekenkast Index
Afmetingen: H230 x B92 x D40 cm
Materiaal: Notenhout
Prijsklasse: € 1.000 - € 1,250

Eigenlijk bedoeld als boekenkast is de Index van Goossens Wonen natuurlijk ook als vakkenkast te beschouwen. Weliswaar bevat de index een achterwand. Maar je kunt ook twee kasten ruggelings tegen elkaar plaatsen.

  meer informatie

Zelf een Vakkenkast Maken

Natuurlijk kun je een kant-en-klare vakkenkast kopen. Maar een leuk alternatief is om zelf een Vakkenkast te maken.

House of Mayflower - Stijlvolle Designmeubels
Vakkenkast Woood Tetris
Meer Informatie