Zitelementen

Wat zijn zitelementen eigenlijk? Het antwoord op die vraag moet je eigenlijk aan de creativiteit van de designer overlaten. Maar over het algemeen kan gesteld worden dat een zitelement een object is dat gebruikt kan worden als zitmeubel maar geen duidelijke bank, stoel of fauteuil is. In de meeste gevallen kenmerken zitelementen zich doordat een bijzonder ontwerp gekoppeld is aan ergonomische kwaliteiten. Daarnaast zijn zitelementen vaak functioneel en kan er door gebruik van meerdere zitelementen een bijzonder resultaat verkregen worden.

Om u een beetje een idee te geven van de mogelijkheden van zitelementen en wat er allemaal te koop is, vindt u onderstaand een kleine selectie van zitelementen. Voordeel is dat u deze zitelementen online kunt kopen.

Sit & Joy Jolly

Prijsklasse: € 51 - € 75
Afmeting: 80 x 66 x 75 cm

Deze fijne zitzak van nylon heeft een leuk en verfrissend uiterlijk en biedt een ontspannend comfort. Verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.

Sit & Joy Stoel Clio

Prijsklasse: € 76 - € 100
Afmeting: 80 x 70 cm

Een heerlijke stoel om lekker in te ploffen. Het materiaal vormt zich naar het lichaam zodat u optimaal in de stoel zit. Door zijn speelse, moderne vormgeving is deze stoel een verrijking voor het interieur. In vijf kleuren verkrijgbaar.

Lümmel Zitelement en Stoel

Ontwerper: Hannes Weber
Gezien bij: Fonq
Prijsklasse: € 100 - € 125

De Lümmel stoel is leverbaar in een groot aantal verschillende kleuren. Het originele en vrolijke zitelement is ideaal in de kinderkamer maar biedt ook een leuk accent in de woonkamer.

  lees verder

LAXXER

Prijsklasse: € 201 - € 300
Afmeting: H 81,5 x B 47 x D 59 cm

Laxxer is de grote broer van Lümmel en kan gebruikt worden als zitmeubel, poef of bijzettafel. U kunt er heerlijk op relaxen. Verkrijgbaar in diverse trendy kleuren!

Meer meubels

Meer Informatie