Balustrade Glas


Balustrade in glas: Modern en elegant

Is in uw woning of bedrijfsruimte een hoogteverschil aanwezig van meer dan 1 meter? Zorg dan voor veiligheid en elegantie met een glasbalustrade. Of het nu een trap, balkon, vide of loopbrug betreft, een balustrade in glas straalt moderne klasse uit en is het perfecte veiligheidswandje in uw loft, appartement, huis, winkel of kantoor.

Balustrade in glas: Extra stevig en veilig met RVS

Een glazen balustrade of balustrade in glas dient als vloerafscheiding en worden vaak gebruikt om op of tegenaan te leunen. Het is daarom belangrijk dat de glasbalustrade hier stevig en veilig genoeg voor is. De stevigheid krijgt de glasbalustrade door het gebruik van gelaagd glas, welke in de balustrade wordt geplaatst. Daarbij wordt de glasbalustrade altijd gemonteerd met metalen onderdelen. Een glasbalustrade bestaat dus nooit enkel uit glas.

Balustrade in glas: Met led-verlichting

Maak de balustrade nog veiliger en unieker met ingebouwde led-verlichting. Zo is het ook in het donker duidelijk waar de balustrade is en waar men dus het beste kan lopen en staan. Ook een leuk idee: een speciaal kleursysteem maakt de verlichting kleurrijk en uniek. U heeft bovendien keuze uit meerdere kleuren en opties.


Aanbiedingen van Balustrade in glas

Balustrades in glas zijn prachtig in ieder huis of bedrijf. Wilt u een balustrade geheel naar wens? Woonwebsite helpt u bij het selecteren van het beste glaswerk voor uw situatie. Verschillende aanbieders kunnen u wellicht inspireren!

Gerelateerde onderwerpen
- Balustrade RVS
- Gelaagd glas
- Scheidingswand

Balustrade | Balustrade Glas | Trapleuning | Informatie | Tips | Ideeën