Houten Trap Maken


Een houten trap maken

Een trap zult u misschien niet zo snel onder het interieur scharen, maar het is toch zeker een sfeerbepalende factor, zowel in de gang als in de woonkamer. Een houten trap geeft een kamer namelijk gelijk een warm karakter mee. Helaas wordt er aan de trap vaak geen aandacht geschonken. Wanneer u een houten trap in uw huis wilt laten plaatsen, kunt u er één laten maken. Maar u kunt ook van uw oude bestaande trap een houten trap maken door middel van renovatie.

Kosten en prijs van (het maken van) een houten trap

De kosten en prijs van een houten trap hangen natuurlijk geheel van uzelf af. Een vuren houten trap is de meest goedkoopste trap, maar is dan meestal niet afgewerkt. Een aantal indicaties:

- Een open vuren trap laten leveren en plaatsen kost ongeveer € 1.800 (incl. BTW)
- Bij een gesloten vuren trap zijn de kosten iets hoger: vanaf ca. € 2.000 (incl. BTW)

Deze prijzen zijn indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wilt u echter ander hout gebruiken voor uw trap, of een andere afwerking, dan moet u rekening houden dat er een hogere prijs aan vastzit. Om een goed inzicht te krijgen in de kosten kunt u het beste bij verschillende bedrijven offertes aanvragen. Let er op dat de prijs echt alles beslaat zodat u achteraf niet voor onvoorziene kosten komt te staan!

Traprenovatie als alternatief

In plaats van een nieuwe trap te laten plaatsen kunt u ook uw bestaande trap met houten traptredes laten bekleden. Hierdoor kunt u toch een houten trap maken en genieten van het warme karakter. Via onderstaande bedrijven kunt u meer informatie aanvragen of vrijblijvend een gesprek aanvragen over het renoveren van een houten trap.

Meer informatie over trappen
- Trappen Meer Informatie »
- Traprenovatie »
- Betonnen Trap »
- Dichte trap »

- Wenteltrap »
Houten Trap | Plaatsen | Advies | Informatie | Kosten | Offerte | Prijs