Kasteelvloer


Wat is een kasteelvloer?

Een kasteelvloer, ook wel Middeleeuwse vloer genoemd, is een vloer die en sfeer uitstraalt zoals de vloeren van vroeger in kastelen. De vloer krijgt een uitstraling alsof het al eeuwenlang onderdeel is geweest van een kasteel of landhuis.

Kwaliteit en Vooerdelen van Kasteelvloeren

De houten vloerdelen worden geïmpregneerd en voorzien van een hardwasolie. Hierdoor wordt als het ware warmte, geborgenheid en geschiedenis aan uw houten vloer toegevoegd. Perfect te combineren met een klassiek interieur, maar ook moderne meubels passen goed bij een kasteelvloer.

De kasteelvloeren, ofwel Castle Vloeren, zijn 20 mm massief. Het assortiment bestaat uit een aantal vloeren waardoor u zelf kunt kiezen hoeveel sfeer, comfort en karakter u wilt. Deze vloerdelen worden getrommeld en gekastijd. Daarmee worden zo dus bewust beschadigd om vervolgend verder te bewerken.

Leggen van een Kasteelvloer Aanbiedingen en Informatie

Via onderstaande bedrijven kunt u gratis meer informatie vinden over het leggen en leveren van een kasteelvloer. Ook is het mogelijk om online aanbiedingen te bekijken en een prijsopgave te vragen.

Gerelateerde Informatie
- Houten Vloeren en Parket Informatie Overzicht ┬╗

Kasteelvloer | Aanbiedingen | Informatie | Offerte | Prijs | Voordelen