Marmoleum Leggen


Marmoleum vloerbedekking

Zoekt u een gemakkelijk te onderhouden vloer die tegelijkertijd comfortabel en duurzaam is? Dan is Marmoleum een zeer geschikte keus. Voor de fabricage van Marmoleum worden lijnolie van speciaal gekweekt vlas uit Canada, houtmeel van Europese bomen, hars getapt van Portugese pijnbomen, jute uit India en Bangladesh en zeer fijngemalen kalksteen gebruikt. Kortom natuurlijke grondstoffen die tijdens een milieuvriendelijk procédé worden verwerkt tot mooie Marmoleum vloeren.

Voordelen van Marmoleum

Een Marmoleum voor is hygiënisch en antistatisch en hierdoor zeer geschikt voor mensen met luchtwegproblemen. Een marmoleum vloer gaat zeker 15 jaar mee en is in een zeer grote hoeveelheid kleuren en stijlen verkrijgbaar.

Een sterke beschermende finish zorgt ervoor dat schoonmaak en onderhoud eenvoudig zijn. Stofwissen is een snelle en eenvoudige manier om de vloer stofvrij te maken. Is uw vloer wat vuiler geworden dan kunt u deze met een mop en speciaal reinigingsmiddel weer als nieuw krijgen.

Een marmoleum vloer is trouwens zeer goed te combineren met vloerverwarming!

Kosten en Prijs voor het Laten Leggen van Marmoleum

Goed inzicht in de kosten en prijs voor het laten leggen van marmoleum krijgt u door een of meerdere offertes aan te vragen. Als u weet wat u wilt laten doen dan kan dat prima online en is nog gratis ook.

Marmoleum Leggen | Advies | Informatie | Kosten | Offerte | Prijs