Massief Houten Vloer


De voordelen van een massief houten vloer

Hard en hygiënisch, dat zijn de voornaamste eigenschappen van massief houten vloeren. Doordat ze gemakkelijk schoon te houden zijn, zijn deze vloeren naast de simpelheid in gebruik, ook nog eens tijdloos vanwege de eigen draai die u als het ware aan de vloer kunt geven.

Verschillende massief houten vloeren

Omdat er verschillende soorten massief houten vloeren bestaan, zit er voor ieder wel wat wils bij. Elke houtsoort kan op haar beurt weer bewerkt worden met naturel olie om de vloer nog meer eigen karakter te geven. Op deze manier ontstaan er ontelbaar veel mogelijkheden om de houten vloer te creëren die perfect bij uw interieur past.

Naast verschillende kleuren en maten, kunnen deze vloeren ook op verschillende manieren worden gelegd waardoor u meteen een geheel ander effect kunt bereiken.

Massief houten vloer onderhouden

Wilt u nog langer genieten van uw houten vloer? Laat dan de vloer vakkundig reinigen, onderhouden en verzorgen. Van dieptereiniging, schuren, olieen, waxen en lakken, zo wordt het hout fris en lijkt de vloer weer als nieuw!

Massief Houten Vloer Leggen Aanbiedingen en Informatie

Als u van plan bent een massief houten vloer te laten leggen is het goed om te weten wat precies de mogelijkheden en kosten zijn. Via onderstaande bedrijven kunt u uitgebreide informatie vinden over de prijs en gratis een offerte of brochure aanvragen.

Gerelateerde Informatie
- Houten Vloeren en Parket Informatie Overzicht »

Afbeeldingen: Uipkes vloeren

Massief Houten Vloer | Aanbiedingen | Informatie | Offerte | Prijs | Voordelen