Prijs Natuursteen Vloer


Vloeren van Natuursteen

Een vloer van natuursteen geeft uw woning, tuin of terras een glanzend tijdloze uitstraling. Daarbij brengt een binnenvloer van natuursteen veel voordelen met zich mee. Geen vloer is hetzelfde met natuursteen. Denkt u erover om een natuursteen vloer te leggen, maar heeft u geen idee wat de mogelijkheden zijn? Van traditionele kalksteen, chique wit marmer of strakke grijze tegels, op Woonwebsite vindt u meer informatie. Kijk onderaan voor meer informatie.

Prijzen van Natuursteen Vloer

Prijzen voor een natuursteen vloer zijn sterk afhankelijk van de wensen die u heeft en de soort steen die u wilt hebben. U moet er absoluut wel rekening mee houden dat natuursteen een redelijke investering vergt. Om een zeer voorzichtige indicatie af te geven, is uitgegaan van een woonkamer met een vloer oppervlak van circa 45 m˛:

- Marmer ca. € 5.500,-
- Graniet ca. € 7.000,-
- Leisteen ca. € 5.000,-

De prijzen zijn niet meer dan indicatief. Elke situatie is anders en prijzen van natuursteen veranderen regelmatig. Er kunnen dan ook geen rechten ontleend worden aan deze prijzen.

Onderhoud van Natuursteen Vloer

Een natuurstenen vloer vergt onderhoud. De verschillende soorten natuursteen zijn veelal vlekgevoelig en slijten over de jaren heen. U zult daardoor regelmatig met schoonmaakmiddelen uw vloer te lijf moeten gaan. Ook regelmatig onderhoud door een vakman is noodzakelijk. Zo kunt u uw natuurstenen vloer laten kristalliseren om uw vloer zo lang mogelijk meet te laten gaan. Door uw vloer te laten kristalliseren wordt deze voorzien van een harde slijtvaste toplaag. Ook kunt u ervoor kiezen om uw natuurstenen vloer te polijsten. Hierbij wordt de natuurstenen of marmeren vloer zodanig bewerkt waardoor er een zijdeglans ontstaat. Na een eental jaren en bij intensief gebruikt verliest uw natuurstenen of marmeren vloer haar oorspronkelijke glans en schoonheid. Door te polijsten krijgt uw vloer haar glans weer terug.

Uw huidige natuurstenen vloer renoveren

Heeft u al een vloer van natuursteen, maar kan deze wel een opknapbeurt gebruiken? Laat uw vloer dan renoveren. Bij het renoveren wordt de vloer geschuurd, waardoor er een nieuwe vlakke ondergrond ontstaan. Heeft u niet de middelen voor een compleet nieuwe vloer? Dan is renovatie een ideale oplossing. Woonwebsite helpt u graag bij het vinden van een bedrijf dat dit voor u kan doen. Bekijk onderstaande link…

Alternatieven voor Natuursteen Vloer

Wenst u ook een natuursteen vloer? Maar is deze iets te duur? Kies dan voor een vloer van imitatie natuursteen. Dergelijke vloeren bieden u de uitstraling van natuursteen, maar dan goedkoper, makkelijker in onderhoud en, dankzij vloerverwarming, zonder koude voeten! Gaat u toch voor een echte natuurstenen vloer? Bekijk dan altijd goed de verschillende aanbiedingen voordat u een keuze maakt.


Gerelateerde onderwerpen
- Kwartsiet vloer »
- Leisteen vloer »
- Marmeren vloer »
- Hardsteen vloer »
- Imitatie vloer »
- Granieten vloer »

Vloeren | Natuursteen | Informatie | Prijs