PVC Kozijnen


Wat is een kunststof PVC kozijn?

Van PVC, ofwel polyvinylchloride, worden kunststof kozijnen gemaakt. De kozijnen worden veelvuldig gebruikt vanwege de goede eigenschappen en lange levensduur. Naast de duurzaamheid en goede isolerende waarde, zijn kunststof kozijnen onderhoudsarm.

Aangezien kunststof niet sterk is van zichzelf, kan voor extra stabiliteit en stijfheid staal of aluminium worden gebruikt in de constructie.

Allerlei kleuren PVC kozijnen

PVC kozijnen zijn leverbaar in vele kleuren. Welke kleur u ook bedenkt, het is allemaal mogelijk. Daarnaast kunnen de kozijnen een ‘hout-look’ krijgen. Zo heeft u de voordelen van PVC en de warme uitstraling van hout.

Milieubewust

Vanuit milieu oogpunt, is kunststof een stuk bewuster dan houten of aluminium kozijnen. Niet alleen zijn de isolatiewaarden van PVC beter, bij de vergaring van het kozijn is benodigde energie minimaal. Daarbij is het materiaal 100% recyclebaar!

Kozijnen vergelijken

Er zijn diverse aanbieders van pvc kozijnen. Uiteraard wilt u wel een bedrijf wat goed werk levert èn dat voor de beste prijs. Hoe kunt u daar voor zorgen? Het beste kunt u verschillende offertes aanvragen en deze vergelijken. Dit overzicht zorgt dat u een goede keuze kan maken!


Aanbiedingen PVC kozijnen

Heeft u interesse in PVC kozijnen? Om een goed beeld te krijgen van de kosten, kunt u meerdere offertes opvragen. Door op onderstaande link te klikken kunt u een geheel vrijblijvend en gratis een offerte opvragen.

Gerelateerde onderwerpen:
- Aluminium kozijnen
- Houten kozijnen
- Polynorm kozijnen

Kozijnen | PVC | Kunststof Kozijnen | Offerte | Informatie