PVC Vloerbedekking


PVC vloerbedekking informatie

Wilt u een comfortabele en duurzame vloer die eenvoudig te onderhouden is? Dan is een PVC vloer met een natuurlijke en warme uitstraling voor u dé oplossing.

Een PVC vloerbedekking is net als vinyl een vloer van kunststof. Deze vloeren kennen hoge slijtvastheid en krasvastheid. Daarbij is deze vloerbedekking fluisterstil en 100% waterbestendig. U kunt met een PVC vloer dus ook prima de badkamer een natuurlijke uitstraling geven.

Als u een beetje handig bent kunt u een PVC vloerbedekking tegenwoordig ook prima zelf leggen, waardoor u uiteindelijk ook kosten kunt besparen. Let daarbij wel op een aantal punten voor een resultaat om trots op te zijn.


Volop keus met PVC vloeren

PVC vloerbedekking biedt een ruime keuze aan vormen, maten, dessins en mogelijkheden voor het gehele interieur. Naast verschillende vinyl dessins kunnen de vloeren ook een uitstraling van hout, steen of metaal. Met het houtdesign haalt u een warme sfeer in huis. Voor elke smaak en sfeer is een PVC vloer beschikbaar!

Tip: Doordat de vloerbedekking te verkrijgen of te snijden is in diverse vormen, is het uitermate geschikt voor blokpatronen of aparte designvormen als een logo.

PVC Vloerbedekking iets voor u?

Wilt u ook graag uw woonkamer, slaapkamer of trap bedekken met PVC vloerbedekking? En wilt u hier graag bij geadviseerd worden? Via onderstaande bedrijven vindt u aanbiedingen van PVC vloerbedekking en kunt u gratis meer informatie of een offerte aanvragen.

Gerelateerde onderwerpen op Woonwebsite
- Moduleo PVC Vloeren
- Project Floors PVC
- PVC Tegels

Vloerbedekking | PVC Vloeren |Prijzen| Voorbeelden