Tapijtreiniging - Informatie Offerte en Prijs


Wat is tapijtreiniging en wat zijn de kosten?

Met speciale apparatuur en met behulp van schoonmaakmiddelen die speciaal bedoeld zijn voor tapijtreiniging, wordt de vloerbedekking als het ware gewassen. Tapijtreiniging zorgt ervoor dat de vloerbedekking er weer als nieuw uit komt te zien, zodat het weer een aantal jaren mee kan. Vuil, stof en haren worden grotendeels verwijderd en je tapijt krijgt weer meer kleur en diepte. Het is lastig te zeggen wat de exacte prijs voor tapijtreiniging is. Dit is sterk afhankelijk van de afmetingen van het tapijt en de staat waarin het zich bevindt. Ook de gekozen reinigingsmethode speelt een rol. Maar om een indicatie te geven, de prijs voor een tapijtreiniging van een woonkamer met een gemiddelde afmeting start ongeveer bij € 400.

Hoe werkt een tapijtreiniging?

Als je tapijtreiniging professioneel laat uitvoeren, heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden van reiniging. Zo kun je gebruik maken van een droge tapijtreiniging, waarbij het tapijt direct na de behandeling beloopbaar is. Maar een nog intensievere reinigingsmethode is een natte tapijtreiniging. Hierbij wordt het tapijt nat gereinigd. Je moet er wel rekening mee houden dat het tapijt enkele uren niet beloopbaar is. Beide tapijtreinigingen verwijderen het vuil, maar de natte methode heeft ook een desinfecterende functie en haalt de vezels op. Het resultaat: mooie en schone vloerbedekking of tapijt!... Vlekken in tapijt verwijderen >

Gratis prijsopgave voor tapijtreiniging aanvragen

Heb je als vloerbedekking een vast tapijt dat nog van goede kwaliteit is maar wel een reinigingsbeurt kan gebruiken? Door het professioneel te laten reinigen, kan het er weer als nieuw uitkomen te zien en de kleur terugkrijgen als ware het net gelegd. Daarbij wordt een groot gedeelte van het vuil dat zich jarenlang kan hebben opgehoopt, verwijderd. Inclusief haren van huisdieren, mocht u die hebben. Als je onderstaand vragenformuliertje invult, dan kun je gratis prijsopgave verwachten. Vergeet niet je telefoonnummer in te vullen. Want om een goed aanbod te kunnen maken, is telefonisch contact vaak even nodig.

Aanhef: * m / v
Uw Voorletter(s):   
Uw Achternaam: *
Straat: *
Huisnummer: *
  Toevoeging:
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon:    
Telefoon Overdag:    
E-mail: *
Wat is het oppvlak van het tapijt in m² en om hoeveel kamers gaat het:
Wat is de staat van het tapijt en heeft het vlekken:
Vragen en opmerkingen:
* = verplicht veld