VELUX Dakramen Lichtsystemen


Wat is een VELUX Dakraam of Dakvenster

Op zoek naar meer licht in huis? De VELUX dakramen zijn al jaren een begrip. Al meer dan 60 jaar levert VELUX kwalitatief hoogwaardige dakramen. Met haar ruime assortiment aan dakramen, tuimelvensters, lichtsystemen en dakserres heeft VELUX voor iedere situatie het perfecte product!

Assortiment VELUX Dakramen

Waar het 60 jaar geleden begon met één type houten dakraam, heeft u inmiddels de keuze uit 7 verschillende dakramen. Elk type heeft weer keuzeopties op het gebied van formaat, beglazing en kleur. VELUX loopt voorop met intelligente, innovatieve oplossingen. Bijvoorbeeld met de INTEGRA® dakvensters, het meest geavanceerde dakvenster wat op de markt te vinden is.

Vind een erkend VELUX montagepartner

Bent u geïnteresseerd in een VELUX product? Op de VELUX website vindt u via Proflink een professionele aannemer of klussenbedrijf. Deze bedrijven zijn allemaal door VELUX getraind en mogen zich met recht een VELUX specialist noemen. Bovendien zijn deze erkend montagepartners allemaal aangesloten bij een geschillencommissie. De specialisten kunnen, naast een project voor u uitvoeren, u ook adviseren over de mogelijkheden.Gerelateerde onderwerpen
- Meer Informatie en Overzicht Dakramen en Dakserres »
- Meer Informatie Zolderraam »

Dakramen | Merken | Aanbieding