Badkamertegels - Aanbiedingen Advies en Informatie


Waar moet je aan denken bij het uitzoeken van Badkamertegels?

De keuze voor een badkamertegel is belangrijk voor de sfeer in de badkamer. Zo heeft een grote tegel een ruimtelijk en modern effect, terwijl een kleine tegel of mozaïek je badkamer intiem maakt. Ook in materiaal is er veel te kiezen: glad keramiek of juist een ruwe tegel. Belangrijk is dat je goed nadenkt over de sfeer die je wilt creëren en je laat adviseren over passende wandtegels.

Veiliger badkamer! Kies voor anti-slip badkamertegels op de vloer

Badkamertegels met anti-slip-structuur zijn een handige oplossing als je vaak uitglijdt in de badkamer. Badkamertegels zijn op deze manier voorzien van een grovere structuur. Hierdoor zul je minder snel uitglijden door de extra grip die je op de vloer hebt. Er bestaan verschillende oppervlakte uitvoeringen en verschillende systemen al naar gelang de mate van stroefheid die je wenst. Antisliptegels kennen een groot assortiment en de tegels zijn in te delen in drie antislipgroepen.

Badkamer Betegelen - Stappenplan

Als je zelf aan de slag wilt met het betegelen van de badkamer kun je gebruik maken van het stappenplan. Zo vergeet je niets en weet je wat er allemaal komt kijken bij badkamer betegelen advies en checklist >

Trefwoorden: Badkamertegels | Aanbiedingen | Advies | Informatie | Tips
________________________________________________________________________________________________