Balterio Laminaat


Wat is Balterio laminaat?

Balterio laminaat is een duurzame vloer. Het is makkelijk te plaatsen, heeft geen spanning tussen de planken, is bijzonder slijtvast en is herplaatsbaar. Balterio laminaat verschillende uitvoeringen die elk een bijzondere uitstraling hebben. Balterio geeft op al zijn vloeren 15 tot 25 jaar garantie.

Divers assortiment van Balterio

Het Balterio laminaat is verkrijbaar in diverse varianten. Bent u op zoek naar laminaat met een houtnerfstructuur, dan zijn de Balterio Ambassador, Balterio Tradition, Balterio Tradition Quattro of de Balterio Authentic Style misschien iets voor u. Deze vier varianten van het laminaat zijn geschikt voor diverse kamers.

De Balterio Naturale Style collectie is verkrijgbaar in twee verschillende afwerkingen. U kunt kiezen voor een geoliede look, of, voor de woning met een moderne inslag, de metaallook. Dit laminaat kan ook goed gebruikt worden in ruimtes waar nog wel eens wat geknoeid kan worden, zoals de keuken.

De Balterio Revolution is een laminaat vloer met een echte tegelstructuur. Zowel goed voor in huis of op kantoor. De Balterio Ambassador Touch heeft een geborstelde structuur en voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Het laminaat is zelfs verkrijgbaar in zeven verschillende afwerkingen!


Gerelateerde informatie
- Laminaat onderhouden »
- Laminaat Overzicht en Informatie »
- Meer informatie over Balterio collectie »

Laminaat | Balterio | Informatie | Aanbieding