Brievenbus Tochtafsluiter AanbiedingenWat is een brievenbus tochtafsluiter?

De brievenbus geeft een opening in de muur van uw woning en daarom kan het zijn dat er tocht doorheen komt. Een goede tochtafsluiter helpt de brievenbus beter af te sluiten voor tocht. Een tochtafsluiter wordt aan de binnenkant van de brievenbus gemonteerd. Meestal is het een klep of een raamwerk met een soort van haren die moet zorgen dat tochten via de brievenbus tot het verleden behoort. De 'haren' of de klep van de tochtafsluiter zorgen ervoor dat er geen tocht meer door de opening kan, maar dat brieven en andere post wel gewoon via de brievenbus bezorgd kan worden!

Brievenbus Tochtafsluiter Aanbiedingen en Soorten

Een tochtafsluiter is in verschillende soorten en maten te krijgen. In hoofdlijnen zijn er twee verschillende soorten tochtafsluiter; je kunt kiezen voor een 'klep-variant' of een 'borstel-variant'. De klepvariant bestaat uit een klep die gemakkelijk omhoog schuift als de brieven of andere post door de brievenbus wordt geschoven. Nadat dit is gebeurd sluit de klep sluit de opening af van koude tocht. De borstelvariant is gemakkelijk te monteren in een brievenbus. De borstel houdt koude lucht tegen, maar de post kan er wel nog gemakkelijk doorheen! Je kunt trouwens zelfs beide varianten combineren voor mocht je brievenbus een erg grote bron van tocht zijn.

Brievenbus Tochtafsluiter Aanbiedingen

Je kunt een flink aantal aanbiedingen vinden in deze gespecialiseerde webshop. In het gekleurde gedeelte van deze pagina kun je trouwens al een selectie van aanbiedingen van tochtafsluiters vinden die is gemaakt door de redactie.

Gerelateerde Informatie:
- Brievenbussen Aanbiedingen >

Zoekwoorden: Brievenbus Tochtafsluiter Aanbiedingen | Tocht Brievenbus Voorkomen Tips
________________________________________________________________________________________________