Deurklink en Deurknop
Soorten deurklinken

Voor de aankoop van een deurklink heeft u de keuze uit vele materialen en soorten. Zo zijn er deurklinken van aluminium, chroom, roestvast staal (inox), smeedijzer, kunststof, messing en RVS. De soort deurklink hangt af van de deur en de stijl van het huis. Bij een kunststofdeur past het beste een deurklink van aluminium, terwijl een oude paneeldeur om iets anders vraagt.

U kunt ook kiezen voor een draaibare deurknop die eveneens in vele uitvoeringen verkrijgbaar is. Uiteraard is er ook verschil in de deurknop van een voordeur en een binnendeur.

Rekening houden met gebruikers

Behalve het doel van de deurklink, hangt de keuze ook af van de bewoners van het huis. Zo vereisen sommige deurklinken aardig wat kracht. Omdat dit bij anderen problemen kan geven, kan dit ook een punt van aandacht zijn.

Wanneer uw kleine kinderen in huis heeft, kan het handig zijn om sommige (gevaarlijke) ruimtes af te kunnen sluiten. Ideaal hiervoor zijn deurklinken met een slotje, waarbij het slotje verwerkt is in de klink zelf.

Aanbiedingen van Deurklinken en Deurknoppen

Bent u op zoek naar een mooie, bijzondere en goed geprijsde deurklinken of deurknoppen? Via onderstaande bedrijven vindt u aanbiedingen van verschillende soorten deurklinken en deurknoppen. Zo vindt u precies wat u zoekt, gemakkelijk online ...


Gerelateerde onderwerpen
- Deurbeslag »
- Deurkruk »
- Deurgreep »

Deurklinken | Deurknoppen | Aanbiedingen | Advies | Ideeën | Informatie | Tips