Dubbele Beglazing


Bespaar met dubbel glas

Investeren in dubbele beglazing is op lange termijn zeer rendabel. Door enkel glas te vervangen door dubbel glas bespaart u maar liefst tot 450 euro per jaar! . Hierdoor verdient u de aanschafkosten binnen zeven tot negen jaar terug. Naast energiezuinig is dubbel glas ook inbraakwerend.

Wat is dubbele beglazing precies?

Dubbel glas bestaat uit twee of drie glasplaten, met daartussen een holle ruimte. Dit wordt de spouw genoemd. In de spouw zit droge lucht. Een spouwbreedte van 15 mm heeft de beste isolerende werking. Tussen de glasplaten van HR+ en HR++ glas zit een edelgas, meestal argon. Deze gassen hebben een sterkere isolerende functie dan lucht.

Subsidie op dubbel glas

Gemeentes geven soms subsidie na de aanschaf van dubbele beglazing. Dit is afhankelijk van de plek van uw woning. Heeft u last van geluidsoverlast door weg- of treinverkeer of industrie? Informeer bij uw gemeente wat de mogelijkheden zijn.

Plaatsing en onderhoud van dubbele beglazing

Bent u op zoek naar een goed advies, offerte, prijsopgave of een duurzaam onderhoudsplan, zodat u na de aanschaf van de dubbele beglazing blijft besparen? Bekijk dan eens verschillende bedrijven die u wellicht met uw vraag kunnen helpen!

BTW voor isolatie verlaagd

Sinds 1 juli 2009 is het BTW-tarief voor isolatie verlaagd van 19 procent naar 6 procent. Het verlaagde tarief geldt zowel voor dak-, muur- als vloerisolatie voor woningen die ouder dan twee jaar zijn. Het wordt hierdoor nog aantrekkelijker om uw woning te isoleren!

Bijpassende kozijnen nodig? Vergelijk!

Als u naast dubbele beglazing ook nieuwe kozijnen gaat aanschaffen, wilt u verzekerd zijn dat deze niet alleen goed bij uw woning passen en lang meegaan, ze moeten uiteraard ook wel te betalen zijn. Om niet voor nare verrassingen te komen te staan, kunt u van tevoren diverse offertes aanvragen. Dan kunt u ze gemakkelijk vergelijken en weet u precies waar u aan toe bent!


Meer informatie en aanbiedingen
- Glas Glassoorten en Ruiten Informatie Overzicht
- HR+ glas
- HR++ glas
- Isolatieglas met Argon

Dubbel Glas | Isolatieglas | Advies | Gegevens | Informatie | Offerte | Prijsopgave