Ensuite deuren

Kamer ensuite deuren

In veel jaren '30 woningen zijn ensuite deuren terug te vinden, vaak voorzien van panelen of toepassingen van glas in lood. De voorkamer wordt hierdoor gescheiden van de achterkamer. Vroeger werd de voorkamer alleen voor feestelijke gelegenheden of op zondag gebruikt. Tegenwoordig worden beide kamers evenveel benut.

Niet altijd zijn er nog ensuite deuren aanwezig in een huis. In dat geval kunt u ze op maat laten maken. Een andere mogelijkheid is het overnemen van bestaande deuren van particulieren.

Opbergruimte

Door het plaatsen van ensuite deuren lijkt het alsof er ruimte verloren gaat, maar dit is niet juist. De verloren ruimte kan worden opgevuld door het plaatsen van kasten aan weerszijde van de ensuitedeur. U kunt kiezen voor verschillende soorten kasten. De schuifdeuren kunnen vaak achter de kasten worden weggeschoven. Als de deuren op zijn, zie je ze dus niet.

Als u er voor kiest nieuwe ensuite deuren te laten maken, kunt u er voor kiezen de deuren een oud verweerd karakter mee te geven. Dit moet wel passen bij uw huis en inrichting. Bij een minimalistische, strakke inrichting is het raadzaam te kiezen voor ensuite deuren met een moderne uitstraling. Vaak wordt er gebruikt gemaakt van hout voor ensuite deuren. Andere materialen zijn kunststof en glas.

Meer aanbiedingen voor deuren

Bent u op zoek naar meer deuren of een klusbedrijf die uw deur kan laten afhangen? Bekijk dan onderstaande aanbiedingen voor meer informatie, gratis offertes of mooie aanbiedingen.

Tussendeur | Ensuite | Deuren | Ruimte in huis