Gelaagd Veiligheidsglas


Gelaagd glas is veiliger

Het woord zegt het al: gelaagd glas is opgebouwd uit twee glasbladen met één of meerdere lagen van transparante folies. Het glas kan wel breken, maar de folies houden in dat geval de glasbladen bij elkaar. Gelaagd glas lijkt precies op 'normaal' glas, u kunt niet zien dat het speciaal veiligheidsglas is. Het beveiligt woningen en commerciele instellingen tegen inbraak. Vaak wordt dit glas toegepast in voordeuren. Het gelaagde glas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en matte folies.

Voordelen gelaagd glas

Het voordeel van gelaagd glas is dat het onzichtbaar is verwerkt in het glas. Andere beschermingssystemen zoals metalen luiken en tralies moeten opzichtig worden bevestigd en zijn weinig esthetisch. In tegenstelling tot gehard glas, blijft gelaagd glas bij een breuk vastzitten in de sponning. De kosten van gelaagd glas zijn relatief laag in vergelijking met de veiligheid die het biedt en in vergelijking met de prijs van klassieke beveiliging. Het glas werkt isolerend en geluidswerend en is daarom een goede optie in een lawaaierige omgeving.


Bijpassende kozijnen nodig? Vergelijk!

Als u kozijnen koopt voor bij uw nieuwe glas wilt u verzekerd zijn van kozijnen die niet alleen goed bij uw woning passen, maar ook kozijnen die betaalbaar zijn en jarenlang meegaan. Door offertes aan te vragen bij diverse aanbieders kunt u ze vergelijken op de prijs en bijvoorbeeld service. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Zoekwoorden: Gelaagd Veiligheidsglas | Advies | Informatie | Offerte | Prijsopgave | Plaatsen
________________________________________________________________________________________________