Hefschuifpui


Wat is een Hefschuifpui?

De hefschuifpui verschilt van een normale schuifpui door het gebruikersgemak. Aan de binnenkant van de schuifpui is een groot handvat aangebracht. Door dit handvat te draaien gaat de schuifpui makkelijk open en dicht. Andere voordelen van de hefschuifpui zijn de inbraakwerendheid en de duurzaamheid. Ook kan de rail van de schuifpui even hoog liggen als de binnenvloer zodat u geen drempel heeft als u naar buiten loopt.

Materialen waarvan de hefschuifpui gemaakt kan zijn

Het meest voorkomende materaiaal is kunststof. Bij kunststof schuifpuien zijn de profielen van de schuifpuien gemaakt van kunststof met staalversterking. Deze schuifpuien zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en zorgen voor een volledige afdichting. Naast kunststof kan een hefschuipui ook gemaakt zijn van hout of aluminium. Hierbij is het verstandig om goed te kijken naar de kwaliteit van de schuifpui en de garanties die gegeven worden met name voor wat betreft de tochtafdichting.

Kosten en Prijzen voor het plaatsen van een hefschuipui

Bent u op zoek naar een hefschuifpui of kozijnen voor uw raam of glaswerk? Vraag online (gratis) offertes aan en laat u informeren en adviseren.

Gerelateerde Informatie:

- Kiepschuifpui
- Schuifpui Informatie Overzicht

Hefschuifpui | Advies | Informatie | Plaatsen | Prijzen