Kiepschuifpui

Wat is een Kiepschuifpui?

De kiepschuifpui functioneert niet enkel als deur, maar heeft ook een ventilerende functie. De 'kiep' geeft aan dat de schuifpui ook gekiept kan worden, en kan hiermee op twee manieren gebruikt worden: in de schuifstand of in de kiepstand.

Schuifstand: De pui kan gedeeltelijk of geheel worden geopend door deze opzij te schuiven.
Kiepstand: De pui kan gedeeltelijk worden geopend door de kiepstand te gebruiken. Aan de onderkant blijft de pui dicht; aan de bovenkant gaat de pui open.

Toepassingen kiepschuifpui

Kiepschuifpuien zijn te gebruiken tot een overspanning van 3 meter en zijn verkrijgbaar in diverse materialen. U kunt de pui daardoor geheel afstemmen op de uitstraling van uw woning. Het is ook mogelijk dubbel glas in de pui te zetten.

Tip: Het plaatsen van een schuifpui kan tot veel bouwwerkzaamheden leiden. Controleer daarom bij uw gemeente of u een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van een schuifpui.

Prijs en kosten Kiepschuifpui

Wilt u een kiepschuifpui laten plaatsen? Goede keuze, want een kiepschuifpui is niet alleen een deur, het heeft ook een ventilerende functie! Vraag via onderstaande link(s) GRATIS en vrijblijvende offertes aan.Deuren | Tuindeur | Schuifpui | Kiepschuifpui | Idee | Informatie