Nep Houten Vloer


Een houten vloer

Een houten vloer is een prachtige aanwinst voor uw woonkamer, slaapkamer of keuken. De natuurlijke, warme uitstraling is bij veel mensen geliefd. Helaas kent hout ook nadelen; het is een dure investering en vraagt veel onderhoud. Vandaar dat er tegenwoordig ook nep houten vloeren bestaan, die veel mensen aanspreken.

Alternatieven voor hout

Een bekend alternatief voor hout is laminaat . Ook dit product is inmiddels in vele soorten en maten verkrijgbaar. De meeste soorten laminaat zijn goedkoper dan hout, al zijn er ook varianten die even duur zijn als bepaalde soorten hout, maar dit heeft vaak te maken met de kwaliteit van het laminaat. Een groot voordeel is dat laminaat veel minder onderhoud vraagt dan hout.

Naast laminaat zijn er nog meer mogelijkheden. Zo heeft Intertegel vloertegels in haar assortiment met echte houtlook. Deze nep houten vloertegels hebben een natuurgetrouwe uitstraling waardoor het net echt hout lijkt. De vloer is van alle gemakken voorzien, en er is zelfs de mogelijkheid om vloerverwarming toe te voegen.

Aanbiedingen van nep houten vloeren

Bent u op zoek naar een nep houten vloer van bijvoorbeeld laminaat of tegels? Of wilt u misschien toch nog even kijken naar een 'echte' houten vloer? Bij onderstaande bedrijven kunt u meer informatie en voorbeelden vinden over laminaat en andere vloeren...

Gerelateerde pagina's
- Onderhoud Houten vloeren »
- Overzicht aanbiedingen Houtvloeren »

Vloeren | Laminaat | Imitatiehout | PVC vloeren | Aanbiedingen | Informatie