Stalen deur

Wat is een stalen deur?

Een deur van staal is zowel sierlijk als robuust door de elegante ranke profielen en helemaal terug van weggeweest! De eigenschappen van staal maken een stalen deur sterk, duurzaam, ambachtelijk, en onderhoudsarm. Ideaal als buitendeur en binnendeur.

Een stalen deur voor ieder huis

Of u nu een klassiek of modern interieur heeft, een stalen deur past in elk huis. Staal kan namelijk geverfd worden in allerlei kleuren, zodat de deur past bij de stijl van het huis. Ook is er keuze in de dikte van de stalen deur en de combinatie met andere materialen. Zo is het mogelijk staal met glas te combineren.

Vermindering van inbraakgevoeligheid door een stalen deur

Een stalen buitendeur helpt inbraak te voorkomen. Als u een garage heeft is het mogelijk om tussen de garage en de woning een deur van staal te plaatsen. Zo kan ongewenst bezoek niet via de garage naar binnen komen. Een stalen deur is ook erg goed toepasbaar als binnendeur om bepaalde ruimtes af te sluiten. Staal wordt niet voor niets verwerkt in kluisdeuren!

Alternatieven voor een stalen deur

Op dit moment hebben wij helaas geen aanbod voor stalen deuren op Woonwebsite. Dit vinden we erg jammer, maar we hebben een aantal alternatieven die ook het bekijken waard zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van onderstaande bedrijven?


Gerelateerde onderwerpen
- Meer informatie Binnendeuren »
- Meer informatie Buitendeuren »
- Meer informatie Woninginbraak »

Afbeelding: Het Meihuys

Deuren | Stalen Deuren | Aanbiedingen | Ideeën | Informatie