Vouwdeuren


Vouwdeuren Informatie

Een vouwdeur is ideaal voor het afsluiten van een keukenhoek, slaaphoek of studiehoek. Ook voor het afsluiten van een kast of een douche wordt de vouwdeur gebruikt. Deze deur is eigenlijk een wandje, bestaande uit panelen van kunstof of hout, dat binnen mum van tijd tevoorschijn komt. Doordat u de panelen in elkaar kunt schuiven als u de deur niet gebruikt, neemt een vouwdeur nauwelijks ruimte in. De deur wordt ook wel louverdoor genoemd.

Een vouwdeur is eenvoudig aan te plaatsen

Een vouwdeur is gemakkelijk aan te brengen. Het is een kwestie van het ophangen van een railtje aan het plafond. Door het bevestigingssysteem glijdt de vouwwand met wieltjes over de rail. De wand is leverbaar in allerlei soorten afmetingen en hoogtes. De vouwwand is zelfs te krijgen in een luxe uitvoering met glas.

Vouwdeur Laten Plaatsen Informatie en Kosten

Bent u zelf niet handig. of heeft u geen zin in sores. Dan is het natuurlijk ook mogelijk om een vouwdeur te laten plaatsen. Om een goede indruk te krijgen van de kosten hiervan, kunt het beste online een prijs of offerte aanvragen. Dit kan snel en is gratis.

Gerelateerde Informatie:
- Deuren Informatie Overzicht
- Binnendeuren Meer Informatie

Vouwdeuren | Aanbiedingen | Ideeën | Informatie | Tips