Wicanders kurk vloeren


De kwaliteiten van kurk, het uiterlijk dat u wenst

Met respect voor de natuur ontwikkelde Wicanders een duurzame en innovatieve vloerenlijnen. Met kurk als basis, combineren deze kurk vloeren, geïmporteerd door Amorim Benelux BV, dit bijzondere materiaal met vinyl, hout en linoleum. Met als resultaat duurzame, isolerende, comfortabele en onderhoudsvriendelijke vloeren met het uiterlijk dat u wenst!

Onderstaande kurkvloeren dragen positief bij aan de CO2 uitstoot. De lijnen Corkcomfort en Woodcomfort zijn voorzien van een FSC-keurmerk.

De unieke kurk comfortvloeren van Wicanders


Linocomfort: oneindige creativiteit
De creatieve vrijheid van linoleum, de isolerende en comfortabele eigenschappen van kurk. Met een Linocomfort kunt u alle kanten op. U heeft de keuze uit zo'n twintig panelen in verschillende kleuren en dessins. Creëer uw eigen gevoel!
Meer informatie over Lincomfort vloeren »

Corkcomfort: de sensatie van kurk
Deze vloerenlijn verandert het traditionele concept van kurk zoals nooit tevoren. Ontwikkeld door experts en trendsetters, voldoet Corkcomfort aan de wensen van deze tijd. Ze toont de kwaliteiten van kurk in een nieuw jasje, zonder de uiterlijke kenmerken te verliezen.
Meer informatie over Corkcomfort vloeren »

Woodcomfort: het beste van twee werelden
Hout heeft een prachtige uitstraling, kurk heeft unieke kenmerken. Deze materialen samen vormen een heel bijzondere vloer, genaamd Woodcomfort. Door de ruime keuze in houtstructuren en -kleuren is er de perfecte vloer voor elk interieur!
Meer informatie over Woodcomfort vloeren »

Vinylcomfort: design en gemak gecombineerd in één vloer
Vinylcomfort wordt zwevend gemonteerd en heeft een isolerende werking. Comfort gegarandeerd! Daarnaast heeft de vloer een zeer lange levensduur... ideaal!
Meer informatie over Vinylcomfort vloeren »


Meer over kurk en kurkvloeren
- De vele voordelen van kurk »
- Kurkvloeren onderhouden
- Kurkvloeren schoonmaken
- Krassen in een kurkvloer

Kurkvloeren | Vloeren | Soorten | Informatie | Aanbiedingen