Laminaat Merken - Informatie Verschillen en Aanbiedingen

Er is een aantal verschillende laminaat merken die wel enige bekendheid genieten. Hiervan is Quick-Step samen met IKEA vermoedelijk de meest bekende laminaatmerk. Maar ook Berryfloor en Parador laminaat zijn redelijk bekend. Daarnaast is er een misschien wel nog grote aanbod van zogenaamde eigen merken en white label merken laminaat. Elk laminaatmerk heeft zo zijn eigen stijl. Zo zijn er heel moderne fabrikanten die met de trends mee gaan. Maar er zijn ook laminaat merken die juist inspelen op de wens om laminaat zo echt mogelijk op hout en natuursteen te laten lijken. Op deze pagina vind je informatie over de verschillende laminaatmerken en -fabrikanten, inclusief een verwijzing naar aanbiedingen.

Quick-Step Laminaat

Quick-Step is de merknaam die de Belgische fabrikant Unilin gebruikt voor laminaat en andere soorten vloerbedekking. Waarschijnlijk is Quick-Step voor de meeste Nederlanders het bekendste laminaatmerk.

Parador Laminaat

Parador is een bedrijf, afkomstig uit Oostenrijk, dat gespecialiseerd is in de fabricage van laminaatproducten. De laminaatvloeren worden hoofdzakelijk verkocht onder de merknaam Parador. Het laminaat van Parador wordt gemaakt in twee fabrieken. Een fabriek staat in de Duitse plaats Coesfeld en de andere in het Oostenrijkse Güs­sing.

Parador Hoofdkantoor

Officiele bedrijfnsaam: Parador Parkettwerke GmbH
Adres: Wiener Straße 66
Postcode: 7540
Plaats: Güssing
Land: Oostenrijk
Telefoonnummer: +49 (0)2541 736678

Openingstijden Parador Hoofdkantoor:
Maandag - vrijdag: 08.00-19.00
Zaterdag: 09.00-13.00
Zondag: gesloten
Feestdagen: gesloten

BerryAlloc

BerryAlloc is fabrikant van harde vloerbedekking. Het bedrijf ontwikkelt en produceert laminaat, parket, vinyl en wandpanelen in België, Frankrijk en Noorwegen.

Quick-Step Laminaat Licht Eiken
Meer informatie