Svedex Binnendeuren

Deuren van het merk Svedex staan voor hoge kwaliteit. Dankzij de speciale en duurzame Svedex-superlak, zijn alle deuren bestand tegen vuil/krassen. Daarnaast zijn de binnendeuren van Svedex in veel stijlen verkrijgbaar, waardoor er altijd wel een Svedex-deur is die in uw interieur past.

Bent u op zoek naar een binnendeur van het merk Svedex? De redactie van Woonwebsite.nl heeft aanbiedingen van Svedex-deuren voor u geselecteerd...

Svedex Binnendeur Linea AL14

Prijs: vanaf €167 (= mét 16 korting!)
Levertijd: 20 dagen

Deze binnendeur heeft een modern lijnenspel, wat de deur geschikt maakt voor een trendy interieur. Daarnaast is de deur gelakt met speciale Svedex-superlak: een duurzame, oplosmiddelvrije lak waarop geen vlekken/krassen komen.

Svedex Binnendeur Elite AE34

Prijs: vanaf €460 (= mét 16% korting!)
Levertijd: 20 dagen

Deze deur komt uit de collectie Passie en dat is precies wat de deur uitstraalt. De mooie binnendeur heeft 4 glazen vlakken van blank glas en zorgt voor een unieke doorkijk.

Svedex Binnendeur Character CA16

Prijs: vanaf €500 (= mét 16% korting!)
Levertijd: 20 dagen

Geen oppervlakkige deur voor in een modern en sfeervol huis. De asymmetrische glazen vlakken in de deur zorgen voor een uniek lijnenspel in uw deur.

Meer informatie

Op zoek naar deuren van een ander merk of benodigdheden bij het afhangen van een deur? Bekijk onderstaande pagina's op Woonwebsite.