Vloerkleden en Karpetten - Aanbiedingen Voorbeelden Tips en Ideeën

In tegenstelling tot de vloer volledig bedekken met tapijt, kun je er ook voor kiezen om een vloerkleed, ook wel karpet genoemd, op de vloer neer te leggen. Zeker in de koude wintermaanden kan het prettig zijn om op een harde vloer vloerkleden of karpetten te leggen. Het zorgt meer warmte isolatie en geeft een comfortabel gevoel. Gelukkig is er een ruime keuze aan vloerkleden en karpetten te koop in allerlei verschillende kwaliteiten en prijzen. Om je inzicht te geven in de mogelijkheden, heeft de redactie aanbiedingen, voorbeelden, tips en ideeën verzameld van vloerkleden en karpetten. De links op de pagina verwijzen naar nog veel meer informatie over het soort vloerkleed of karpet, het merk of de adviezen.

Hoe kun je een vloerkleed uitzoeken? Advies en tips

Voordat je een vloekleed gaat kopen, moet je een aantal zaken hebben uitgezocht. Hier vind je puntsgewijs een aantal zaken waar je rekening mee moet houden als je een vloerkleed of karpet kiest:

- Bepaal het budget dat je tot je beschikking hebt
- Meet goed op hoe groot het vloekleed maximaal en minimaal moet zijn
- Let goed op hoe het vloerkleed gereinigd kan worden (liefst zelf kunnen wassen)
- Bepaal goed de kleur en maak foto's van de kleuren in je interieur met je mobiel
- Denk na of je een effen vloerkleed wilt of met een dessin

Hoe wordt een vloerkleed gemaakt en waarom is er prijsverschil?

Stel: je hebt bij een vloerkledenwinkel een vloerkleed gekocht en het vloerkleed was precies wat je zocht. Vervolgens ga je naar de woonboulevard en ziet daar een vloerkleed wat qua uiterlijk erg op jouw vloerkleed lijkt, maar in prijs absoluut niet. Hoe kan nu het ene vloerkleed goedkoper dan het andere zijn? En hoe wordt een vloerkleed eigenlijk gemaakt?

  lees verder

Vloerkleden en Karpetten - Voorbeelden en Aanbiedingen

Design Vloerkleden

Met design vloerkleden kun je diverse sferen creëren in huis. Van industrieel tot zomers en van stoer tot een doorleefde uitstraling...

  lees verder

Hoogpolig Vloerkleden

Hoogpolige vloerkleden zijn heerlijk zacht en zijn ideaal in de slaap- en woonkamer. Van warme wollen vloerkleden tot pluisvrije polyester vloerkleden, in diverse kleuren en afmetingen...

  lees verder

Kelim Vloerkleden

Vlak geweven tapijt is de letterlijke betekenis van Kelim. Kelims zijn traditionele vloerkleden die vooral afkomstig zijn uit Centraal Azië, het Midden-Oosten en Noord Afrika.

  lees verder

Velours Vloerkleden

Geef de woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in huis een bijzondere uitstraling met een bijna levensecht velours vloerkleed. Waan je aan het water of voel de lente sfeer het hele jaar door...

  lees verder

Vintage Vloerkleden

Vintage vloerkleden hebben een eigen en unieke uitstraling. Elk vintage vloerkleed heeft iets eigens en onderscheidt zich van de andere vloerkleden...

  lees verder

Spelkleed Verkeersspel

Laat jouw auto door de stad rijden en passeer allerlei kruispunten op het grote vloerkleed. Leer spelenderwijs kennismaken met de verkeesregels!

  lees verder

Woody Wood Vloerkleed

Dit bijzondere en unieke vloerkleed met een dwarsdoorsnede van een boom is door YL design ontworpen. Het is een mooi, sterk kleed met een natuurlijke uitstraling.

  lees verder

TIP Maak gebruik van een gratis stalenservice voor je een vloerkleed koopt

Ben je op zoek naar een vloerkleed voor in je interieur, maar heb je moeite met het maken van de juiste keuze? Maak dan gebruik van een gratis stalenservice. Veel bedrijven hebben deze mogelijkheid en vaak kun je de stalen van de vloerkleden zelfs online bestellen.

  lees verder

Merken Vloerkleden en Karpetten

Voorbeeld Vloerkleed Nuevo Linnen
Meer Informatie