Arzberg Servies

Arzberg Porselein: het merk

De geschiedenis van Arzberg Porzellan begint in 1887 in Duitsland en is sinds vele tientallen jaren synoniem voor kwaliteit, esthetiek en oog voor hedendaags design. Op basis van technologische ontwikkelingen en trends op het gebied van vormgeving, zijn collecties tot stand gekomen die de tand des tijds hebben doorstaan. En ook nu worden met behulp van vooraanstaande ontwerpers nieuwe serviezen ontwikkeld en op de markt gebracht. Hierbij staan gebruiksgemak, kwaliteit en esthetiek centraal. Arzberg is onderdeel van ARZBERG-Porzellan GmbH; ontstaan uit fusies van diverse in keramiek en porselein gespecialiseerde fabrikanten.

Arzberg Porselein: de collectie

Arzberg voert diverse collecties serviezen waarvan sommige al meer dan 70 jaar in het assortiment zijn opgenomen. Onder de aparte merknaam Schirnding wordt het meer traditionele en klassieke serviesgoed op de markt gebracht.

Meer aanbiedingen

Op zoek naar een trendy en hip servies? Arzberg heeft een uitgebreide collectie met gekleurd porselein. De collectie bestaat niet alleen uit felle kleuren maar ook uit pastel tinten. Zo is er voor ieder wat wils. Kijk snel bij onderstaande aanbieders voor meer informatie en aanbiedingen.

Gerelateerde onderwerpen:
- Serviezen en aardewerk
- Tafel dekken

Arzberg | Porselein | Tafel dekken | Informatie | Aanbiedingen