Parket Schoonmaken Advies Tips Prijs InformatieParket Schoonmaken? Advies Tips Prijs Informatie

Parket Schoonmaken Advies Tips Prijs Informatie. Of het nou om zand onder de schoenen gaat, om het huidvet van je geliefde huisdieren, kruimels en andere etensresten of gewoon viezigheid en stof. Vuil komt altijd je woning binnen en bereikt uiteraard ook je parketvloer. Sterker nog: het parket heeft hierdoor vrij veel te lijden. Het goed schoonhouden van de parketvloer is de eerste stap naar het behouden van een mooie vloer en het bevorderen van de levensduur. En als je het parket goed en regelmatig schoonmaakt, hoef je een grondiger en kostbaardere parketrenovatie pas laten te laten doen.

Hoe kun je het parket het beste schoonmaken?

Het allerbelangrijkste bij het schoonhouden van de parketvloer is regelmatig stofzuigen. Zand en ander vuil schuurt namelijk, waardoor er slijtageplekken in het parket ontstaan. Met name op veelgebruikte plekken zoals in deuropeningen en rondom meubelstukken kunnen op den duur kale plekken verschijnen. Hoe vaker de vloer gestofzuigd wordt, hoe beter. Vegen heeft wel zin maar is een stuk minder effectief dan het schoonmaken met een stofzuiger.

LET OP: Stofzuig altijd met een de borstelstand en doe dit zonder al te veel druk uit te oefenen. Als je dit niet doet, is de kans aanwezig dat je juist met stofzuigen krassen en beschadigingen in het parket veroorzaakt.

Wat is het beste schoonmaakmiddel voor de parketvloer?

Een veelvoorkomende frustratie bij het dweilen van parket, zijn strepen die maar niet weg willen. Strepen worden simpelweg veroorzaakt door het gebruik van een verkeerd schoonmaakmiddel. Reguliere schoonmaakmiddelen, zoals allesreinigers of afwasmiddelen, zijn over het algemeen te vet voor een parketvloer waardoor de vloer niet goed schoon wordt. Sterker nog na behandeling voelt de parketvloer plakkerig aan.

Om de kans op strepen en plakkerigheid te voorkomen, kun je beste kiezen voor een schoonmaakmiddel met een lage PH-waarde. Het gebruik van een PH-neutraal product geeft de meeste garantie voor een streeploze, schone vloer. Bij speciale schoonmaakmiddelen voor parket is dit normaal gesproken het geval.

Parketvloer Schoonmaken Professionele Reiniging en Onderhoud

Is schoonmaken niet meer genoeg? Vertoont je parket duidelijke slijtageplekken en beschadigingen? Dan is je parketvloer toe aan een grondige behandeling. Dit kun je het beste laten doen door een vakkundig parketrenovatiebedrijf. Afhankelijk van de het vloeroppervlak, de soort renovatie en vloer, beginnen de prijzen voor een goede onderhoudsbeurt van je parket ergens rond de € 750. Via onderstaand formulier kun je vrijblijvend meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave aanvragen.

Parket Schoonmaken Gratis Prijsopgave Aanvragen

Aanhef: * m / v
Uw Voorletter(s):   
Uw Achternaam: *
Straat: *
Huisnummer: * Toevoeging:
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon:    
Telefoon Overdag:    
E-mail: *
Oppervlakte in m2 van het parket
Soort parketvloer
Bijzonderheden vloer
Vragen en opmerkingen:
* = verplicht veld

ADVIES: Gebruik altijd een schoonmaakmiddel voor het parket met een lage PH-waarde

Om de kans op strepen en plakkerigheid te voorkomen, kun je beste kiezen voor een schoonmaakmiddel met een lage PH-waarde. Het gebruik van een PH-neutraal product geeft de meeste garantie voor een streeploze, schone vloer. Bij speciale schoonmaakmiddelen voor parket is dit normaal gesproken het geval.

Gerelateerde onderwerpen
> Urninevlekken uit Parket Verwijderen
> Wijnvlekken van Parket Verwijderen
> Parket Onderhoud Tips

Zoekwoorden: Parket Schoonmaken Advies Tips Prijs Informatie | Parketvloer Schoonmaken Reinigen
________________________________________________________________________________________________