PLEXIGLAS. Wat is Plexiglas en wat zijn de voordelen?


Wat is Plexiglas? Wat zijn de voordelen van Plexiglas?

Dat PLEXiGLAS® een van de langst gebruikte en meest beproefde kunststoffen in de bouw en verbouw is, zal bij velen bekend zijn. "PLEXIGLAS® is een doorzichtig soort kuntstof", ook dit is vrij algemeen bekend. Maar dat PLEXIGLAS® onovertroffen is in weersbestendigheid en nauwelijks veroudert, dat is minder algemeen bekend. Het vergeelt en verweert niet en na vele jaren van gebruik ziet het er nog precies zo uit als op de allereerste dag. En deze bijzondere kwaliteit onderscheidt PLEXIGLAS® van de meeste, als plastic omschreven, kunststoffen die voor bouw en verbouw worden aangeboden.

Hoe kun je Plexiglas gebruiken? Plexiglas heeft zeer veel mogelijkheden

Daarom is het uitermate geschikt om gebruikt te worden voor toepassingen in de openlucht. Hierbij kunt u denken aan carports. serres en terrasoverkappingen. Golfplaten en vlakke platen van PLEXIGLAS® bieden een uitstekende bescherming tegen de hitte van de zon in de zomer, de winterkoude en tegen de effecten van hagel, sneeuw en regen. Maar ook heeft PLEXIGLAS® in diverse uitvoerige tests bewezen een prima bescherming te bieden tegen vallende takken en andere materialen. Waardoor het ook de veiligheid voor u vergroot.

Plexglas ook ideaal voor balkon en trappenhuis

Maar ook voor balustrades, balkonafschermingen en trappenhuizen zijn PLEXIGLAS® platen en toepassingen zeer geschikt. Door de grote verscheidenheid aan kleur, motieven en decoratieve bewerkingen biedt het een bijna grenzenloze hoeveelheid aan toepassingsmogelijkheden. Vanzelfsprekend heeft PLEXIGLAS® ook hiervoor een groot aantal tests met glans doorstaan en biedt als een zeer goede afscherming.

10 jaar garantie

Op PLEXIGLAS® kunt u altijd vertrouwen. Waarom zou het anders gebruikt worden voor vliegtuigramen, geluidsschermen of autolichten. Het is gegarandeerd de goede oplossing voor veelzijdig gebruik in- en rond de woning. De kwaliteit van PLEXIGLAS® wordt continue gecontrolleerd. Onze PLEXIGLAS® toepassingen zijn zo robuust dat ze zelfs buitenshuis niets van hun stabiliteit en schokbestendigheid verliezen. Op de hagel- en verouderingsbestendigheid wordt zelfs 10 jaar garantie gegeven.


Zoekwoorden: Plexiglas Gebruiken Prijs Uitleg Voordelen
________________________________________________________________________________________________