Composiet Werkblad



Een composiet werkblad

Een samenvoeging van kunststof en mineralen (natuursteen korrels) wordt composiet genoemd. De verschillende verhoudingen tussen de materialen geven andere kwaliteiten. Het meest komen kwartscomposiet en harsgebonden steenkorrels voor.

Wat is kwartscomposiet?

Als de verhouding van materialen 95% kwarts of graniet (nauursteen) en 5% hars en kunststof is, dan is er sprake van kwartscomposiet. Dit materiaal ziet er uit als natuusteen maar heeft geen extra laag nodig ter bescherming. Hierdoor is het beter bestand tegen vlekken. Een composiet werkblad is eenvoduig schoon te maken met een vochtige doek en wat schoonmaakmiddel.

Wat zijn harsgebonden steenkorrels?

Dit soort materiaal lijkt qua uiterlijk op graniet, maar is een veel goedkoper alternatief. Het heeft een vergelijkbare kwaliteit als kwartscomposiet. Het is meestal wel iets kwetsbaarder dan graniet, maar tegelijkertijd ook goedkoper.

Aanbiedingen van Composiet werkbladen

Bent u op zoek naar informatie en aanbiedingen van een composiet werkblad? Via de partnerbedrijven van Woonwebsite vindt u mooie, leuke en geheel op maat gemaakte werkbladen van verschillende materialen, composiet en harsgebonden steenkorrels.


Gerelateerde onderwerpen
- Overzicht Aanrechtbladen en Werkbladen »
- Kunststof Werkblad »
- Natuurstenen werkblad »

Keuken | Composiet werkblad | Kwartscomposiet | Harsgebonden steenkorrels | Informatie | Aanbieding