Gelderland Meubels


Gelderland Banken en Fauteuils Informatie

Doordat Gelderland met meerdere bekende designers werkt, zijn er veel verschillende banken binnen dit merk te vinden. Hierdoor zit er voor ieder wel wat wils bij. Of u nou houdt van authentieke banken, een mooie designbank of een strak vormgegeven bank, Gelderland bevat het allemaal. Daarnaast zijn de banken ook nog eens in verschillende kleuren verkrijgbaar, en uiteraard bestaan er ook vele verschillen op het gebied van stof. Kortom, voor iedereen zit er wel een geschikte bank bij!

Een aantal van de ontwerpers die voor Gelderland werken of gewerkt hebben zijn:
- Jan des Bouvrie
- Axel Enthoven
- Dick Spierenburg
- Stefan Steenkist
- Bart Vos

Gelderland Collecties

Gelderland kent inmiddels vier collecties met elk een eigen signatuur. De collecties omvatten banken, fauteuils, stoelen, tafels en bedden. ArX is licht klassiek met barokke belijning en Luna, een collectie gestoffeerde bedden. Alle producten worden door ervaren vakmensen met een grote liefde voor het meubelvak met de hand vervaardigd in Culemborg.

Gelderland Meubels laten stofferen prijsinformatie

Stoffeerprijzen voor stoelen en fauteuils beginnen bij circa € 300,- en banken bij € 500,- en zijn afhankelijk van de afmetingen, bekleding en werkzaamheden die gedaan moeten worden.


Gerelateerde Onderwerpen
- Meer Design banken en Zithoeken »

Gelderland Design Banken en Zithoeken Collectie en Informatie